23948sdkhjf

Ny direktør i MGF

Tone Lindberg tiltrådte 1. mars som direktør i Maskingrossisternes Forening.

Lindberg har 20 års erfaring fra forsvars- og olje/gass-industrien, de siste ti i topplederposisjoner. De siste to årene har hun drevet eget firma hvor hun blant annet har ledet prosessen med å bygge opp Vestmar Production i Kragerø. Felles for bedriftene er at de har vært leverandører av høykvalitets mekaniske og elektronikk-komponenter.

I tillegg har Lindberg lang erfaring fra styrearbeid gjennom blant annet verv som nestleder i Innovasjon Norge, Nammo, Flytoget, Investinor og er fortsatt styremedlem i Avinor og AIM Norway. I tolv år var hun også medlem i Numerisk Brukerforenings styre, en erfaring som kan være nyttig i den nye stillingen.

Lindberg gleder seg til å ta fatt på den nye stillingen og ser at nye satsinger på grønne løsninger og digitalisering krever nye løsninger og muligheter for medlemmene i MGF. Selv er hun opptatt av at foreningen skal fortsette å være attraktiv for medlemmene og ikke minst å videreutvikle de to messene Vei og Anlegg og Den Tekniske Messen.

- MGF jobber utrolig bredt med fagsaker, medlemmene og messene, så her blir det ikke mange kjedelige dager, sier Lindberg.

MGF har vært gjennom flere omstillinger de senere årene og Lindberg er opptatt av å ta vare på alt det gode som er bygd opp, samtidig som man videreutvikler foreningen etter endrede markedsforhold og rammebetingelser.

For mer informasjon om MGF besøk: www.mgf.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095