23948sdkhjf

Hypertherm lanserer ny generasjon plasmasystem XPR 300

Hypertherm, ledende produsent av plasmaskjæresystem, presenterer nå en helt ny dimensjon av plasmasystem med navn: X-definition. Det nye plasmasystemet kommer først ut med en versjon på 300 amp med navn XPR300.

X-definition kombinerer den nyeste teknologiutviklingen med en forbedret, høydefinert plasmaprosess som gir en helt perfekt kvalitet i karbonstål, rustfritt og aluminium. Laboratorietester indikerer på et ISO 9013, nivå 2 kvalitet i tynt karbonstål og ISO Nivå 3 i tykkere materiale.

For å oppnå dette kvalitetsnivået har Hypertherm utviklet en rekke nye patenter som gjør det mulig å skjære hull i tykkere materiale (+30 prosent i karbonstål og +20 prosent i rustfritt), rettere skjæresnitt, bedre skjæreoverflate og overflatejevnhet på både karbonstål og rustfritt materiale samtidig som man har økt hastigheten.

Avansert system – enkel betjening

Takket være den nye �?Cool Nozzle�? og�? Arc Response Technology�? får man med XPR teknikken en vesentlig bedre livslengde på slitedelene sammenlignet med tidligere generasjoner strømkilder og slitedelkostnaden kan nå reduseres med opp til 50 prosent. Selv om den nye XPR300 er Hypertherms mest avanserte system noensinne, er den meget enkel å betjene. Sensorer i strømkilden diagnostiserer prosessen og gir informasjon till operatøren. Eksempelvis EasyConnect som gjør att operatøren enkelt og raskt bytter brenneren uten verktøy. Enhåndsbytte med en ¼ omdreining.

Andre nyvinninger er at Hypertherm har satt inn Wi-Fi tilkobling i kilden og de benytter seg også av �?Vented Water Injection (VWI) -teknologi�? med ventilert N2 plasmagass og H2O skjermgass.

Hulltaking:

Karbonstål 50 mm (med bruk av argon) 45 mm (std O2)

Rustfritt 38 mm

Aluminium 38 mm

For mer informasjon besøk: www.itec.as eller www.hypertherm.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094