23948sdkhjf

Ny serie kantpresser

PPED-serien er hydrauliske kantpresser med flerakse bakanslag, CNC-styrt bombering, og en 15 tommers versjon av LVDs eksklusive TOUCH-B, en grafisk ikonbasert CNC-styring. Kombinert gir disse funksjonene brukerne større fleksibilitet og økte muligheter for en rekke knekkeanvendelser.

En kostnadseffektiv design koblet med LVDs presisjon og pålitelighet leverer skikkelig brukerfleksibilitet. Praktisk og enkel bruk gjør PPED-serien, i følge produsenten, ideell for et bredt spekter av kantpressejobber. Den stive konstruksjonen og det servostyrte hydrauliske systemet sikrer konstante knekkeresultater uansett jobbtype.

PPED-serien består av tre modeller (PPED 4, PPED 5 og PPED 7) med enten to (X, R) eller fire (X, R, Z1, Z2) standard bakanslagakser. Et flerakse bakanslag gjør PPED svært allsidig og reduserer maskinens oppsettid fra enkle til komplekse knekkejobber.

Intuitiv kontroll - høyere produktivitet

Flerakse bakanslag kombinert med LVDs TOUCH-B kontroll gjør høyere produksjon mulig. Med samme grunnfunksjonaliteter som den fullutstyrte TOUCH-B- kontrollen, minimerer denne brukervennlige touch-skjermen operatørens behov for inntastinger og gjør delprogrammering enkelt og intuitivt. Med minimale inntastinger kan operatøren lage design i 2D og simulere i 3D på den 15 tommer store berøringsskjermen. Dimensjonene på delen blir enkelt tastet inn i kontrolleren eller så kan delens mål hentes fra lagring. En ny funksjon for PPED-maskinene gjør det mulig for brukerne å jobbe med standard eller egendefinerte parametere som igjen gir rask programmering. TOUCH-B jobber med en sentralisert database og er kompatibel med CADMAN-JOB og CADMAN-B.

CNC BOMBERING

PPED-5 og PPED-7 modellene med knekkelengder fra tre meter og oppover er standard utstyrt med bomberingsystemet. Platetykkelse, knekkelengde, dyneåpning og materialdata legges inn i TOUCH-B-kontrollen for å bestemme posisjoneringen av nødvendig bombering for å kompensere for dyne og kniv. LVDs merkevarebeskyttete design skaper en perfekt bombering med nøyaktig maskinerte kiler som flyttes mot hverandre i henhold til servostyring.

PPED er en allsidig og kapabel maskin, i stand til å håndtere et bredt spekter av knekkejobber. PPED-serien er tilgjengelig i ulike modeller fra 50 til 320 tonn, knekkelengder 2000-4000 mm.

For mer informasjon se: www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062