23948sdkhjf

AMADA LCG-AJ-serien fiberlaserskjæremaskiner

Utvider med ny fiberlasermaskin

AMADAs nyeste produkt i serien av LCG-AJ flatbed laserskjæremaskiner er utstyrt med AMADAs egenutviklede 2, 3,4, 6 og 9 kW fiberlaseroscillatorer. AMADA var den første lasermaskinprodusenten som utviklet sin egen fiberlaserkilde. Produksjon og testing skjer ved AMADAs fabrikk i Fujinomiya, hvor man har tatt i bruk alt AMADA har av kunnskap fra over 35 år med produksjon av lasermaskiner.

Med høy skjærehastighet, lave driftskostnader og mulighet til å skjære kobber, messing og titan, setter LCG-AJ nye rekorder når det gjelder ytelse og pris på dette kostnadsnivået, noe som sikrer optimal produktivitet og verdiskapning.

LCG-AJ-serien er utvidet med nye maskiner med effektene 2, 3, 4, 6 og 9 kW. LCG-AJ-serien har en lett Y-aksevogn med lavt tyngdepunkt, noe som gir 30 % vektreduksjon. De fleste LCG-AJ-fiberlaserne er utstyrt med en automatisk dyseskifter for kontinuerlig behandling, og alle er kompatible med AMADAs Digital Support System (ADSS), slik at kunden kan analysere og sammenligne maskinytelse, i tillegg til at AMADA kan gi proaktiv service-support.

Med en posisjoneringshastighet på 170 m/min, som er raskest i sin klasse, får man et lavere energiforbruk takket være AMADAs fiberlaserteknologi. Ved å bruke individuelle høyeffekts diodemoduler for å få til den eksepsjonelt høye strålekvaliteten, får brukeren høyere skjærehastigheter sammenlignet med systemer med lavere strålekvalitet.

AMADAs nyeste AMNC 3i-styring sikrer enkel betjening med en smarttelefon-lignende 21,5" skjerm. Her har man nesting på skjermen, tidsstyring av programmet og ettrinns innstilling.

LCG-3015AJ-maskinene er fullt ut kompatible med AMADAs nyeste, høyhastighets deleplukkesystem, TK L. Dette gir høyhastighets fjerning og stabling av ferdige komponenter, økt produktivitet og minimal nedetid mellom kutteprosessen og neste produksjonstrinn. Alle LCG-AJ-maskinene kan utstyres med opplastings-/avlastingssystemer for full produktivitet.

Nøkkelkarakteristikker for maskinene

Lasereffekt: 2, 3, 4, 6, 9 kW

Arbeidsområde: 3070 mm x 1550 mm – 4070 mm x 2050 mm

Posisjoneringshastighet: (X-Y samtidig) 170 m/min

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109