23948sdkhjf

Meidell leverer Durma kantpresse og platesaks til Varia Construction

Varia Construction AS er et plate- og mekanisk verksted som påtar seg de fleste typer oppdrag mot industri-, næringsmiddel- og entreprenørbransjen. Svært god erfaring med maskiner fra Durma og den norske leverandøren P. Meidell gjorde valget enkelt når nye maskiner skulle kjøpes inn.

- Vi har i mange år brukt mange forskjellige typer maskiner fra maskinprodusenten Durma, og har veldig gode erfaringer med disse maskinene, forklarer daglig leder hos Varia Construction, Tom-Erik Bonsak.

- Når vi nå valgte å investere i nye maskiner var det fordi vi så at de nye maskinene hadde bedre og mer intuitiv styring. Samtidig så vi at de Durma-maskinene vi allerede hadde fortsatt kunne gjøre god nytte for seg på vår andre sveise og mekaniske avdeling på Furuset i Oslo, VARIA mek. verksted.

Dermed var flytting av gamle maskiner til Furuset et faktum, og helt nye maskiner er nå på plass hos oss her på Skytta, sier Bonsak.

Stor bredde

På Skytta disponerer Varia Construction et velutstyrt plate- og mekanisk verksted på nærmere 900 kvm.

- Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen blant annet bygging av plate- og stålkonstruksjoner, ombygging av produksjonsutstyr, montering eller demontering av nye eller brukte maskiner, samt vedlikehold og reparasjoner av maskiner og utstyr. Vi fremstiller det meste innen platedetaljer og sveisede konstruksjoner i stål, rustfritt og aluminium. I det hele tatt vil jeg beskrive oss som veldig fleksible når det gjelder typer oppdrag som vi kan påta oss, forteller bedriftslederen.

Noen typiske eksempler på tidligere leveranser er arbeidsplattformer og gangbaner, trapper, rekkverk, mesaniner i stål, næringsmiddelprodukter i syrefast og aluminium, komplette rørgater, transport- og rullebaner, kranbaner og stålkonstruksjoner for bygg, ramser Bonsak opp for å illustrere bredden på oppdragene.

Brukervennlige maskiner

- Da vi skulle velge kantpresse så var det viktig for oss få en maskin som er enkel å bruke, som er fleksibel og som tillater kostnadseffektiv produksjon av alt fra enkle til komplekse deler. Durma AD-R 30220 tilfredsstiller alle våre brukerkrav på en svært god måte, og den har også en fornuftig pris, noe som selvfølgelig også var viktig, uttaler Bonsak.

Platesaksa Varia Construction valgte er en Durma SBT 3013, en hydraulisk platesaks med optimal knivvinkel for å minimere deformasjon, robust konstruksjon og design. Også denne maskinen er i likhet på kantpressa enkel å betjene. På touchskjermen angis materialkvalitet, platetykkelse, platebredde samt klippelengde, og knivspalten justeres enkelt manuelt.

- Nettopp hvor enkle maskinene er å jobbe på har vært veldig viktig for oss, og samtidig har vi fått veldig god opplæring av gutta fra Meidell. Meidell har også vært gode på service i alle de årene vi har hatt med dem å gjøre, og det betydde også en del for valget, avslutter Tom-Erik Bonsak.

Les mer på www.varia.no og www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203