23948sdkhjf

Sikre deg plass til EMO 2017!

Skal du ha fly og hotell under EMO i Hannover i høst bør du handle nå! EMO er verdens største verktøymaskinmesse og presset på både flyselskaper og hoteller er stort.

Forrige fellesreise til EMO i Milano ble en suksess!

Denne følges opp av en ny fellestur til EMO Hannover 20. til 23. september 2017. Det er begrensete plasser, så meld deg på med en gang! Forrige gang fellestur ble arrangert var det et samarbeid mellom NBF – Numerisk Bruker Forening og Travel & Event AS. NBF har bedt Maskinregisteret ta stafettpinnen denne gangen og etter forrige suksess vet vi at det er en fordel å være tidlig ute. Forrige tur ble fullbooket og det var folk som ikke kom med på flyturen men som sluttet seg til gruppen i Milano for å få med seg den sosiale delen av fellesturen.

Begrenset plass – bestill nå!

Travel & Event AS står for alt det praktiske rundt fellesreisen. Det reserveres et eget charterfly med cirka 140 plasser. - Vi anbefaler å melde seg på så tidlig som mulig. Når det arrangeres EMO i Hannover er det ofte både begrenset med fly- og hotellplasser ledig, og denne fellesturen inneholder både eget chartret fly direkte fra Gardermoen til Hannover, et bra forretningshotell og alt du trenger for å få en vellykket messereise, inviterer Arild Otto hos Travel & Event AS.

Reiseopplegget

Reiseruten har følgende flyavganger direkte fra Oslo:

Grunnprisen inkluderer:Flyreise t/rAlle skatter og avgifterMat og drikke på flyetTransport t/r flyplass – hotellTransport t/r messe/middag torsdag og fredag3 netter i dobbeltrom inkl. frokostMiddag på hotellet torsdag eller fredagMiddag Munchener hall torsdag eller fredagReiseleder

Pakkepris per person: Kr. 13.000,-

Tillegg enkeltrom kr. 1500,- per døgn

Det tas forbehold om valutaendringer, skatter og avgifter til endelig oppgjør foreligger. Travel & Event AS er medlem av reisegarantifondet.

For påmelding gå inn på: http://travelevent.web123.no/ASRubicon/EMOHANNOVER2017/

Dato

Fra

Til

Avgang

Ankomst

20 SEPT

OSLO

HANNOVER

1700

1840

23 SEPT

HANNOVER

OSLO

1100

1240

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078