23948sdkhjf

Norges eldste varehus satser mot fremtiden

Rakkestad Sogneselskap åpnet nylig sin totalrenoverte butikk i Sagveien, sentralt beliggende på industrifeltet i Rakkestad.

Rakkestad Sogneselskap har siden 1823 vært leverandør til landbruket. Fra kun å være en landbruksleverandør i starten, er selskapet nå også en stor leverandør til industrien – landbruket og privatmarkedet i Østfold. Rakkestad Sogneselskap har i dag 17 ansatte tilknyttet butikkdriften, og har i tillegg to datterselskaper. Olje og Gassenteret AS er leverandør av diesel – fyringsprodukter – propan og smøreoljer til store deler av Østfold, Oslo og Akershus og teller i dag seks ansatte. HR Maskin AS har også fem ansatte og er en av landets ledende virksomheter innen import og salg av kjerneborutstyr til metallindustri og offshore i Norge.

Ny større butikk

- Vårt store varespekter har også gjort oss til en stor leverandør til privatpersoner som trenger produkter til hus, hage og fritid. Siden 1823 har vi utvidet produktspekteret til å omfatte alt innen elektroverktøy, luftverktøy, håndverktøy, sveisemaskiner, bilrekvisita, smøreoljer, arbeidstøy, verneutstyr, skogsutstyr, hageprodukter, bolter, skruer, elektriske artikler, bor, gjengetapper og spesialutstyr til industrien, forklarer Magne Solbrække, daglig leder i Rakkestad Sogneselskap, og fortsetter:

- Produktkvalitet, fagkunnskap og service er tre kjerneområder som er høyt prioritert hos oss. Når du handler hos Rakkestad Sogneselskap skal du få veiledning slik at vi finner riktig løsning i forhold til ditt behov. Vi satser for fremtiden, og med Norges eldste verktøyvarehus ser vi nå fremover med ny butikk. Den har fått bedre plass, flere produkter og masse nye varegrupper. Her finner du det beste fra de største merkevareleverandørene. Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til en faglig og hyggelig handel i vare lokaler i Sagveien 8, sentralt beliggende på industrifeltet i Rakkestad, inviterer Magne Solbrække.

For mer informasjon besøk: www.raso.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11