23948sdkhjf

Norges største gnisterosjonsmaskin til Aase Gnist

I mars i år fikk rogalandsbedriften Aase Gnist AS sin tredje gnisterosjonsmaskin fra Oscarmax, Taiwan. Maskinen er levert av P.A. Bachke AS.

Fra før hadde Aase Gnist en stor maskin fra Oscarmax S2010 med bordstørrelse 2250 x 1100 mm og belastning på bordet 9500 kg, og en mellomstor maskin S550. Størst i Norge Den nye maskinen S3100 har et arbeidsbord på hele 3100 x 1100 mm og tar arbeidsstykker opp til 16.000 kg. Med den nye maskinen har Aase Gnist større kapasitet til å gniste store arbeidsstykker enn noen annen i Norge.

Gnister i 3D

Styringen på begge maskinene er en avansert PC basert styring som også gjør det mulig å gniste i 3 D. Med mye innebygget teknologi er programmering på styringen rask og enkel. Tre akser simultant er standard, opp til seks akser kan styres simultant. Aase Gnist har spesialisert seg på senkegnist- og trådgnisterodering og arbeider for mange ulike industrier, også oljeindustrien. Oscarmax er en familieeiet taiwansk produsent som kun bygger gnisterosjonsmaskiner og hullgnistmaskiner. De har spesialisert seg på mellomstore og store maskiner hvor de er markedsledende i Taiwan. Generatorene er utviklet i samarbeid med et lokalt universitet og har spesielle funksjoner for gnisting med stor effekt og funksjoner for meget fine overflater. Norsk representant er P.A. Bachke AS.

For mer informasjon besøk: www.aasegnist.no eller www.pabachke.no eller www.oscaredm.com.tw

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062