23948sdkhjf

Meidell leverer to nye Schechtl-maskiner til Storo Blikkenslagerverksted

Storo Blikkenslagerverksted AS, en mesterbedrift som utfører tradisjonelt blikkenslagerarbeid og taktekking, har god erfaring med maskiner fra Schechtl, og den norske leverandøren P. Meidell AS. Det gjorde at valget nok en gang falt på Schechtl.

Storo Blikkenslagerverksted AS ble etablert i 1946 og har 27 fast ansatte medarbeidere. - Vi er tilsluttet Oslo kobber og blikkenslagerlaug (OKBL) og Ventilasjon- og Blikkenslagerbedriftenes landsforbund (VBL), og vi disponerer et velutstyrt blikkenslagerverksted utstyrt med moderne maskiner her på Rødtvet i Oslo, forteller daglig leder, Bror Morten Lunde.

Enkelt valg

Bedriften utfører de fleste typer blikkenslageroppdrag, og for å kunne øke sin kapasitet har man nå investert i en knekkemaskin og en platesaks, begge fra produsenten Schechtl. - Schechtl er blant verdens ledende produsenter av bøyemaskiner og sakser for bearbeiding av tynne metallplater. De er kjent for meget høy kvalitet og har en enestående pålitelighet som vi har blitt godt kjent med opp gjennom årene, fortsetter Lunde. Vi har brukt Schechtl maskiner i flere år, og når vi nå så behovet for større maskiner var valget av nye Schechtl maskiner enkelt av flere grunner.

Enestående opplæring

- Det er svært viktig for oss at maskinene er enkle å lære seg å bruke. Jo enklere maskinene er å bruke desto lettere er det å få gutta til å bruke de. Resultatene blir bra med en gang og vi sparer en masse tid på den intuitive bruken. Samtidig har Josip Buljac fra vår leverandør P. Meidell AS gitt oss enestående opplæring. Vi gleder oss nå til å komme i gang for fullt med våre nye maskiner, avslutter Bror Morten Lunde.

Les mer om på www.meidell.no eller www.blikkenslager.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079