23948sdkhjf

Teijo Industrivaskemaskiner i 50 år

Det er i år 50 år siden de første Teijo-maskinene ble produsert på fabrikken i Finland som den gang var på stedet Teijo ved Åbo. Gjennom årene er det produsert over 15.000 maskiner av ulike typer og modeller som er levert til kunder i over 60 forskjellige land.

Siden starten har det vært flere eiere av produksjonsselskapet i Finland. Teijo Norge AS, som var et datterselskap av den finske produsenten siden oppstarten i 1981, kom inn som deleier av det finske produksjonsselskapet i 1987 og overtok 100 prosent av aksjene i 1998.

Satser på høy kvalitet

Teijo-maskinene benyttes av kunder innen en rekke bransjer, hovedsakelig til rengjøring og avfetting av maskindeler, både i forbindelse med nyproduksjon og service - reparasjon. Teijo har et bredt utvalg av maskintyper og modeller som dekker de fleste behov. Maskinene er svært effektive, og av høy kvalitet, kjent for å være robuste og meget driftssikre. Dette gjør at Teijo–maskinene er problemfri i mange år. - Vi har helt siden starten lagt stor vekt på å ha et godt utbygd reservedel– og serviceopplegg. Dette er sikkert også i tillegg til gode maskiner en av grunnene til at Teijo er en klar markedsleder på dette området. Teijo-fabrikken vil også i fremtiden satse på høy kvalitet og utvikle nye modeller for å tilpasse seg de ulike bransjers behov, uttaler Tor-Erling Mathisen, daglig leder i Teijo Norge AS.

For mer informasjon besøk: www.teijo.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062