23948sdkhjf

Seco med ny global hjemmeside

Relevant innhold og en optimalisert brukeropplevelse hjelper produsenter med å finne riktige løsninger for sin produksjon.

Seco Tools, en ledende global leverandør av løsninger og verktøy for fresing, dreiing, hullbearbeiding og holdere for verktøy, lanserte nylig sitt nye globale nettsted, www.secotools.com, for å hjelpe produsenter med å finne riktige verktøyløsninger. Nye secotools.com hjelper brukerne med å øke produktiviteten og forstå avanserte bearbeidingsprosesser ved å gi tilgang til relevant produktinformasjon, tekniske data, bransjeledende ressurser og kundestøtte på ett enkelt sted.

Lett å finne løsningen

- Hos Seco vet vi at i dagens konkurranseutsatte virkelighet trenger våre kunder raske og pålitelige løsninger på komplekse bearbeidingsutfordringer, sier Lars Bergström, administrerende direktør hos Seco Tools. Nye secotools.com gjør det enklere for kundene å finne frem til produktene de trenger for å øke produktiviteten.

Gir verktøyanbefaling

Nettstedet har både en effektiv søkefunksjon og enkel navigering, noe som gjør det enkelt for brukere å finne det de trenger, når som helst, og fra enhver enhet. Den avanserte søkefunksjonen hjelper kundene raskt med å finne frem til løsninger ved å finne verktøyene og arbeidsstrategiene som egner seg best for nettopp dem.

En av nettstedets mest imponerende nye funksjoner, i følge produsenten, er Suggest, et avansert nettbasert produktutvelgelsesverktøy som veileder produsenter til den løsningen som best stemmer med deres unike krav. Basert på parameter brukeren oppgir, finner og foreslår Suggest hurtig en komplett verktøyanbefaling med skjæredata.

På alle plattformer

Brukerne kan også glede seg over nettstedets nye Seco Online Store, som tilbyr rask og enkel bestilling av verktøy. Kundene kan øke produktiviteten med hurtig tilgang til oppdatert informasjon om produkter, priser, kampanjer og lagerbeholdning. Nettbutikken gir også kundene full oversikt over ordrestatusen og kjøpshistorikken.

Andre funksjoner omfatter også nyhets- og arrangements sider, som holder kunder og partnere oppdaterte på nyheter, artikler og kommende arrangementer, samt et nedlastingssenter med enkel tilgang til bransjeledende ressurser innen metallbearbeiding.

Nettstedets design er svært fleksibelt, noe som gjør det mulig å oppnå en optimal leseopplevelse på et bredt spekter av enheter, det være seg stasjonær eller bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063