23948sdkhjf

Starter spennende 3D-print-samarbeid

Ravema AB og BLB Industries AB starter samarbeidet i storskala 3D-prontere. Ravema er i dag en ledende aktør i nordisk industri og dette agenturet utvides med store 3D-printere som BLB Industries utvikler.

BLB Industries har utviklet et av verdens største 3D-printere med FGF-teknologi (Fused Granular Fabrication) som de kaller "BOX3". Printeren kan håndtere i ett stykke for å fremstille deler med dimensjoner på 1100mm x 1100mm x 2500mm, og kan produsere opp til syv kilo materiale per time.

Åpner nye markeder Ravema blir agent for BLB Industries' produkter, og vil om kort tid starte prosessen med å ansette folk og bemanne en egen avdeling for å drive dette samarbeidet fremover. - Dette er et veldig spennende samarbeid, og blir en annen brikke i puslespillet i vår fremtidige produktportefølje. Vi vil med dette tilby store og høyteknologiske 3D-printere som åpner nye markeder i industriell produksjon og prototypprosesser, sier Jørgen Fredsson, konsernsjef for Ravema. Ravema har allerede en samarbeidsavtale med Renishaw 3D-printer for metall. Samarbeidet har et langsiktig perspektiv der kompetansen gradvis vil bygges opp og påvirke markedene i Norge, Sverige og Finland.

For mer informasjon besøk: www.ravema.no eller www.blbindustries.se

Om Ravema:

Ravema ble grunnlagt i 1912 og har gjennom sin lange tilstedeværelse i markedet, teknisk ekspertise og agenturer for verdens ledende leverandører, bygget en sterk merkevare. Ravema's hovedkontor i Värnamo er strategisk plassert i Sør-Sverige, der også selskapets unike Technology Center (cirka 4000 m2) har utstilling av maskinnyheter og andre produkter året rundt. Norske Ravema AS har sitt kontor i Sætre med gren / Demo Center i Stavanger. I Finland ligger hovedkontoret i Tampere og der leverer Ravema hovedsakelig verktøy og industrielt forbruksmateriell, men også målemaskiner.

Om BLB Industries AB:

BLB Industries ble dannet i 2015 med en vekt på fremstilling av industrielle 3D-printere. Ledende printstørrelse, høy produktivitet og evne til å bruke en rekke termoplast, gir muligheten til å produsere prototyper kostnadseffektivt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062