23948sdkhjf

«Ingen» grenser for kompleksitet og effektivitet!

Som en av Norges ledende leverandør av termiske skjæreprosesser innenfor plasma, går nå Eiva-Safex videre med fiberlaser.

Microstep har produsert CO2-lasere i mange år og var tidlig ute og lanserte fiberlaser i samarbeid med IPG. Microstep utvikler selv programvaren, CNC-styring og maskinene. Samme styring og programvare brukes på alle maskiner fra Microstep som har en komplett pakke innen laser, plasma, vann og gass-skjæring.

- Dette er til stor fordel for eksisterende kunder og for Eiva-Safex som server disse maskinene, uttaler Arild Wangsmo, produktsjef skjæremaskiner og mekanisering.

Maskinene kan skjære standard plater med rett kutt, fugeskjæring, skjæring på profiler og rør, samt endelokk.

Fire modulsystemer

Microstep har fire modulbaserte systemer:

Microstep MSF Eco

Kompakt maskin som leveres i 1x2m, 1.25x2.5m og 1.5x3m. Leveres med manuelt vekslebord og laserkilde opptil 2KW.

Dette er en kompakt maskin til en rimeligere investering

Microstep MSF

Standardmaskinen som leveres med vekslebord opptil 12x3m. Maskinen kan enkelt tilpasses de fleste behov, slik som åpning på sider, kameraer m.m. Av utstyr på maskinen så kan den leveres med to laserhoder, 3D-hode, plasmabrenner, bor- og gjengeenhet samt rørskjærer. Rørskjærer kan leveres med manuell eller automatisk håndtering. Platelager og robot for plukking av deler. Maskinen har en maks hastighet på 180m/min

Microstep Pipe

Egen løsning for rør opptil Ø500mm eller firkantrør 210x210mm. Maskinen er modulbasert og kan tilbys i flere størrelser. Også her kan det leveres med manuell eller automatisk håndtering

Microstep MSF Max

Spesialløsning for kunder som ønsker maskiner større enn 12m. En maskin på 41m vil bli montert på fabrikken i september før den sendes til STX France.

- Denne maskinen vil det være mulig å få demo på hvis ønskelig, inviterer Arild Wangsmo.

Denne kan også leveres med bormaskin opptil Ø30mm. Prinsippet her er at kunden definerer maksimal platestørrelse og hvor mange skjæresoner han ønsker. Hele skjæremaskinen med kabin posisjoneres i ønsket område, og de andre områdene kan benyttes for plukking av deler og klargjøring til neste jobb.

For mer informasjon besøk: www.eiva-safex.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078