23948sdkhjf

Høydynamisk 5-akset spisskompetanse på EMO

Det nye horisontale maskineringssenteret FZH400 er en 5-akset portalfresemaskin fra tyske Zimmermann GmbH. Maskinen er spesielt rettet mot flyindustrien og andre krevende industriområder. Zimmermann stiller ut på EMO i hall 13, stand B45.

Zimmermann freseløsninger for luftfartsindustrien maskinerer ikke bare aluminium, titan eller karbonfiber. "Made in Germany" Horisontalt Maskineringssenter FZH400 er, i følge produsenten, en teknologileder og har en svært viktig komponent i Zimmermanns DNA: Pålitelighet. Zimmermann DNA står for høyytelsesmaskiner, raske responstider og maksimale bølgebrytingshastigheter - disse er alle unike egenskaper som du bare kan finne hos Zimmermann, hevder produsenten.

Maskinerer komplekse deler

Zimmermann GmbH i Denkendorf i Tyskland har siden 1933 arbeidet med fresing og hatt som mål om å oppnå fantastiske overflater ved maskinering i forskjellige materialtyper. I dag er Zimmermann kjent for sine høykapasitets 5-aksede portalfresemaskiner.

Zimmermann er en verdensledende produsent av høyteknologiske materialer innen portalfresing med innovative løsninger. Alt fra små til store emner med fokus på nøyaktighet, produktivitet og lønnsom 5-aksers maskinering av komplekse deler innen verktøysproduksjon, prototyper, modeller og romfart.

Norsk forhandler er TL MaskinPartner AS.

Les mer på www.f-zimmermann.com eller www.tl-maskinpartner.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125