23948sdkhjf

Ny generasjon skruekompressorer

Chicago Pneumatic lanserer stillegående og effektive kompressornyheter.

Chicago Pneumatics CPM 10-20 er en serie moderne kompakte skruekompressorer på 7,5, 11 og 15 kW. En ny generasjon kompressorelementer gjør kompressorene mer effektive, samtidig som de bruker mindre energi. Selskapets skruekompressorteknologi gir, i følge produsenten, både lave vibrasjoner og lave lydnivåer, 64 til 71 dB (A), noe som gjør at du kan sette kompressorene i arbeidslokalet. Et nyutviklet panel sørger for overvåkning, kontroll og beskyttelse av kompressoren samt sikrer og forenkler vedlikeholdet for optimal driftssikkerhet.

Komplett kompressorløsning

Chicago Pneumatics nye skruekompressorer, CPM 10-20, kan fås som gulvmontert, tank montert og som komplette enheter med integrert kjøletørke med eller uten filter (G og C), alt etter hvilke krav som stilles der de skal brukes. Den kompakte utførelsen, som er under en kvadratmeter på gulvmontert modell, og cirka 1,4 kvadratmeter tankmontert som også forenkler plasseringen.

– Med nye CPM 10-20 kan vi tilby en komplett kompressorløsning som garanterer tørr og ren luft, som egner seg for svært krevende applikasjoner samtidig som de er både plass- og energibesparende, sier selskapets salgsdirektør Steven Kjell.

Det lave lydnivået gjør dessuten at man kan installere kompressoren nær arbeidsplassen, noe som også er økonomisk.

Enkel service

Det nye kontrollpanelet, ES4000, gir deg all informasjonen man trenger for å kontrollere funksjoner og håndtere servicen for en sikker og avbruddsfri drift. Panelet gir også advarsler hvis det skulle oppstå problemer, slik at det kan rettes opp uten dyre reparasjoner og lange, kostbare driftsopphold.

– Det nyutviklede panelet gjør at en person kan vedlikeholde, overvåke og styre kompressoren, sier Steven Kjell. Alle forbruksdelene på kompressoren er strategisk plassert, med enkel tilkomst fra toppen, for å forenkle vedlikeholdet. Løsningen sparer dessuten både tid og penger.

Typiske bruksområder

Kompressorene, som selvsagt er CE-merket, kan brukes gulvmontert eller tankmontert med volumer på 270 eller 500 liter. De leverer et trykk på 8, 10 og 13 bar alt etter modell. Selskapets CPM 10-20 er beregnet for bruk på bil-, dekk- og lakkeringsverksteder, mindre produksjonsverksteder og vedlikeholdsverksteder, men også i mikrobryggerier og andre lignende bruksområder. Den nye CPM-serien oppfyller selvsagt markedets strenge krav.

Chicago Pneumatic

Navnet Chicago Pneumatic (CP) har siden 1901 stått for pålitelighet og brukervennlighet, med sine konstruksjons-, vedlikeholds- og produksjonsverktøy og kompressorer for bestemte industrielle applikasjoner. I dag har CP lokale forhandlere over hele verden.

- Hos Chicago Pneumatic har vi som mål å yte den beste service og lokale support til våre kunder innen bilverkstedsbransjen, industrien og byggebransjen gjennom en dedikert produktportefølje og et sterkt nettverk av autoriserte forhandlere. Vi genererer merverdi ved å levere den beste løsningen for dine behov basert på vår erfaring gjennom flere tiår. I Norge er NTT AS vår forlengede arm og har både salgs- og serviceapparat som bistår med teknisk kompetanse, salg, support og service. NTT og Chicago Pneumatic har etter hvert fått en betydelig markedsandel på skruekompressorer i Norge. Fornøyde kunder er den beste referanse man kan ha, konkluderer Steven Kjell.

For mer informasjon besøk: www.ntt.no eller www.cp.com/nordic

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094