23948sdkhjf

Åpent hus hos Karlsen & Solbakken

Da Karlsen & Solbakken Maskinering AS åpnet dørene for kunder og samarbeidspartnere i sitt nybygg på toppen av Rødmyrjordet, ble det en trivelig tilstelning for gamle og nye forbindelser.

Siden Karlsen & Solbakken er det verkstedet i landet med størst antall Haas-maskiner var det naturlig for dem å stille lokalene sine til disposisjon da Haas ønsket å kjøre «åpent hus»-arrangementer over hele verden.

Da K&S har kjøpt maskinene fra henholdsvis Bergsli metallmaskiner og HMS maskin, benyttet begge disse firmaene sjansen til å vise seg frem. Det samme gjorde Øberg verktøy, CCS (SolidWorks/GibbsCAM) og Tess. Slik ble det nærmest å anse som en liten lokal industrimesse.

Godt besøkt

Snorre Solbakken i Bergsli Metallmaskiner syntes det var bra interesse rundt verktøy og oppspenningsutstyr. De kunne også demonstrere Hänel Lagerlifter som K&S har to stykker av.

Rune Jensen i HMS maskiner, var fornøyd med å få kjørt en livedemonstrasjon av ny maskin. Han benyttet også sjansen til å fremheve Haas sitt skoleprogram, som gir skoler 15 prosent rabatt ved maskinkjøp, samt at de alltid får en skolesimulator kostnadsfritt i tillegg. Øberg verktøy var representert ved Rune Ringsevjen, og han fremhever viktigheten av å delta når noen ønsker å skape litt liv i markedet. Han var også svært fornøyd med at den nye 3D-skanneren fra Faro fikk så mye oppmerksomhet.

I anledningen ble det tegnet en del i SolidWorks som deretter ble programmert i GibbsCAM. For å demonstrere HAAS-maskinen ble delen kjørt ferdig der, og til slutt skannet til 3D-modell igjen av FARO-skanneren.

I løpet av dagen kom det besøkende fra cirka 30 lokale bedrifter, og hovedarrangøren sier seg godt fornøyd med det.

KSM kjørte full produksjon denne dagen slik at det var mulig å få innsikt i hvordan bedriften produserer.

For mer informasjon om Karlsen & Solbakken besøk: www.ks-maskinering.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062