23948sdkhjf

Rekordmange utstillere på hi Tech & Industry Scandinavia

711 utstillere står klare med innovative produktnyheter og interessante aktiviteter når hi-messen slår dørene opp tirsdag 3. oktober i MCH Messecenter Herning.

Robotteknologi, innovasjon og kompetansedeling krydret med verdensnyheter og kunstig intelligens er kun noe av det som venter de besøkende når hi Tech & Industry Scandinavia 2017 på tirsdag åpner i MCH Messecenter Herning. Messen har vokst og de besøkende kan i år se frem til å møte hele 711 utstillere - hvorav 75 utenlandske. Det vekker begeistring hos arrangøren:

- Vi skal helt tilbake til 2005 for å finne en hi-messe hvor vi hadde like mange utstillere som i år. Siden forrige messe i 2015 har vi vokst med 96 utstillere, så vi er meget takknemlige over at bransjen støtter så massivt opp om hi-messen, forteller Mona Jakobsen, prosjektsjef i MCH Messecenter Herning, og utdyper:

- Vårt samfunn er inne i en forandringsprosess hvor nye teknologier skyter frem med lynets hast. Det betyr at flere virksomheter har spennende prosjekter på tegnebrettet og produktnyheter som skal vises frem, så vi gleder oss sammen med utstillerne til å by de besøkende innenfor til en masse spendende nyheter og events.

hi Tech & Industry Scandinavia arrangeres 3. til 5. oktober i MCH Messecenter Herning, Danmark.

For mer informasjon se: www.hi-industri.dk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062