23948sdkhjf

Fehlmann for automasjon

Fehlmann AG i Sveits presenterte flere nyheter under EMO i år. Deres produksjonscelle med to høypresise maskineringssentere utstyrt med et reolverktøymagasin samt automatisert ladesystem for arbeidsstykker, er en av dem.

Kosteffektiv produksjon av deler med stor variasjon, enkeltstående deler eller mindre serier - Fehlmanns automasjonsløsning tilbyr full fleksibilitet fra det første arbeidsstykket i en eventuell serie.

Bygget for automasjon

Fehlmann Versa 645 Linear for maskinering av komplekse presisjons deler. Med 5-akse posisjonering eller dynamisk 5-akse maskinering, nøyaktig og sikkert. På EMO vises Versa 645 Linear med et verktøymagasin for 250 verktøy og et automatisk palettvekselsystem for fleksibel produksjon av en eller flere deler i en serie. En maskinløsning bygget for automatisert produksjon nå eller senere.

Presisjonsmaskiner

Fehlmann viser også Fehlmann Picomax 75 med en 6-akset robotarmlader og en Fehlmann Picomax 95. Maskinering med maksimal presisjon og kraft i 3-, 4- eller 5-akser. Maskinen har ekstremt lavt vibrasjonsnivå og gir deg maskinering med super finish overflate. Picomax 56 TOP i to lengdeutgaver vises også. Fresemaskinen for manuell og CNC-bruk. Lett håndterlig, hurtig og økonomisk med den nye Heidenhain berøringsskjermen. Presisjonsmaskin for alle prototypeverksteder. 4-akse drift også mulig.

I Norge er det Thelle Teknologi AS som har ansvaret for de sveitsiske Fehlmann-maskinene.

For mer informasjon besøk: www.thelleteknologi.no og www.fehlmann.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079