23948sdkhjf

Ny LVD kantpresse hos SMS

I 2006 investerte SMS i sin første maskin fra LVD, og siden har det blitt flere. Nylig installerte de en fullspekket PPEB- EFL 135-30 fra samme leverandør.

SMS: Service, Montasje, Sveis AS ble etablert i 1999 og har vokst seg store innen stålmøbler, innredning og storkjøkken til privatkunder og næringsliv. SMS har satset på kortleveringstid, skreddersøm og kvalitet samt tett oppfølging med kundene hele veien.

Gir fordeler

- Vårt samarbeid med LVD Scandinavia startet med en service på vår gamle kantpresse i 2005, da leverandøren ikke fikk det til, LVD ved Trond stilte opp og fikk den i gang i løpet av kort tid. Så da var valget vårt lett da vi skulle kjøpe ny kantpresse. Det ble det en kantpresse av type PPEB- EQ 80- 25 som vi var svært fornøyd med, forteller Anders Formo, daglig leder i SMS, og fortsetter:

- Denne kantpressen var hyppig i bruk og løste våre oppgaver helt til vannskjæreren fra Flow kom på plass. Etter installasjon av Flow Mach 2B 2030 så økte både platetykkelsene og plateformatene vi jobbet med. Vi innså dermed at en ny og større kantpresse ville gi oss fordeler.

SMS produserer og monterer syrefast stål, aluminium og en rekke andre materialkvaliteter. Videre monteres storkjøkken, bar og restaurantinnredninger, samt skreddersyr løsninger etter kundens behov.

Maskinparken er viktig

- For å kunne påta oss mange forskjellige typer oppdrag, samt ha evnen til rask omstilling, og løse kundens problemer og behov, så betyr maskinparken vår svært mye. Vi har i dag CNC-styrt vannskjæremaskin, CNC-styrt platesaks og CNC-styrt kantpresse for jobbene våre innen platebearbeiding, og rør- og profilvalsemaskin, rørbøyer, rørsliper, slipemaskiner, sveiseapparat og kappsag til jobbene innen profilbearbeiding, reklamerer Formo.

Godt fornøyd

- Vår nye LVD PPEB- EFL 135-30 kantpresse, med vårt store utvalg av kniver og dyner, tilbyr høy presisjon, fleksibilitet og er utstyrt med Easy- Form Laser. Denne maskinen er svært presis og stor nok til å håndtere de oppdragene vi påtar oss, mener Formo.

Easy-Form Laser overvåker vinkelen på knekken i sanntid, og gir umiddelbar tilbakemelding slik at hver del er formet for å gi riktig vinkel fra den aller første knekk.

- Easy-Form Laser gir oss perfekt resultat på første forsøk og sparer oss for både tid og penger, og det er svært viktig i et konkurransepreget marked, uttaler Formo, og legger til:

- I tillegg til at vi er svært godt fornøyde med våre gamle maskiner fra LVD, er vi også veldig godt fornøyde med den servicen LVD Scandinavia gir oss hvis noe skulle oppstå. En telefonsamtale eller en tekstmelding og servicen er på plass. For oss er det av stor betydning for valg av maskinleverandør, avslutter Anders Formo smilende.

For mer informasjon se: www.smsnorge.com eller www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11