23948sdkhjf

SMART sveis 2018

Norsk Sveiseteknisk Forbund arrangerer stor fagkonferanse under industritreffet SMART Industri 2018.

Norsk Sveiseteknisk Forbund (NSF), som er medarrangør av den nye industritreffet SMART Industri 2018, vil gjennomføre en fagkonferanse kalt SMART sveis 2018.

Godt faglig utbytte

Konferansen legges opp med fire hovedtema: Digitalisering, automatisering, robotisering og additive manufacturing.

Dette er alle tema som passer godt inn i oppsettet for det nye industritreffet samtidig som det burde være høyaktuelt for norsk industri. NSF starter i disse dager jobben med å kontakte aktuelle foredragsholdere. Vi ser for oss foredragsholdere fra produsenter, utstyrsleverandører, forskningsinstitusjoner, universiteter og høgskoler osv.

Det vil bli lagt stor vekt på at foredrag og presentasjoner skal ha et faglig høyt nivå slik at deltagerne på konferansen virkelig skal føle at de får et godt faglig utbytte av å delta.

Konferansen planlegges over to dager, 18. og 19. april slik at det vil bli cirka en halv dag på hvert hovedtema. Konferansen arrangeres på messeområdet. Da kan deltagere enkelt kombinere konferansedeltagelse og messebesøk.

Store forventninger

NSF har store forventninger til dette nye industritreffet. Det legges opp til å bli et stort industritreff der de besøkende kan se mange ulike og interessante utstillinger fra ledende selskaper innen de ulike fagfeltene, Sveis – Maskin -Automasjon – Robot – Teknologi. I tillegg til selve utstillingene vil det altså bli ulike fagkonferanser der Sveis er en av dem.

NSF vil publisere mer informasjon om konferansen løpende på www.sveis.no og i fagbladet Sveiseaktuelt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.174