23948sdkhjf

Nytt agentur hos Index-Traub Nordic

Index-Traub Nordic AB har inngått en forhandleravtale for hele Norden, (Sverige, Norge, Danmark og Finland), med den tyske verktøymaskinprodusenten Burkhardt + Weber Fertigungssysteme GmbH i Reutlingen.

Index-Traub AB, med hovedkontor i Sverige og grener i de andre nordiske landene, har dermed et komplett omfattende produktsortiment for skjærende metallbearbeiding. Morselskapet Index-Traub, med alle typer CNC-styrte dreiebenker, tyske Hermle med 3-/5-akse vertikale fleroperasjonsmaskiner og nå også tyske Burkhardt+Weber med 4-/5 aksial horisontale fleroperasjonsmaskiner. Alt av absolutt høyeste kvalitet og med absolutt verdensledende CNC-teknologi.

Lokal tilstedeværelse

Index-Traub Nordic AB tilbyr alle nordiske kunder lokal service og støtte fra selskapets egne 40 ansatte i Norden, mest i drift. Service Hotline og reservedeler støttes lokalt i hvert land. Selskapet har et stort antall egne serviceingeniører for raskere og billigere service. Index-Traub er i dag en av de ledende leverandørene i Norden av avansert CNC-teknologi og har en meget stor produksjonsteknologiportefølje innen dreiing og fresing.

B+W høyt ansett Burkhardt+Weber (B+W) er en av verdens ledende produsenter av større horisontale fleroperasjonsmaskiner for de høyeste krav til nøyaktighet i bearbeidingen. Selskapets referanseliste snakker: Index, Hermle og flere av verdens ledende maskinverktøyprodusenter av CNC-maskiner med høy presisjon, bruker B+W-maskiner til grunnleggende bearbeiding av egne maskinbjelker. B + W tilbyr 4- til 5-aksemaskiner fra pallstørrelser 630x630 til 2000x2000 mm for detaljerte vekter fra 1,5 til 18 tonn.

Mer info: www.burkhardt-weber.com. I Norge jobber Index-Traub Nordic AB siden 1. november 2016 sammen med Thelle Teknologi AS.

For mer informasjon se: www.thelleteknologi.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063