23948sdkhjf

Seco med detekteringsfunksjon for brukte skjæregger

Seco Tools har utvidet produktserien av TP-sorter basert på Duratomic-teknologien med TP3501. En grad som sørger for optimal sikkerhet i tøffe dreieoperasjoner.

Den nye sorten er ideell for dreiing av stål med kraftige brutte kutt, samt i mindre stabile maskiner.

TP3501 gjør også en god jobb der en må kjøre med dårligere oppspenning av emne på grunn av delens størrelse eller form.

Bedre ytelse

TP3501 utfyller utvalget av sorter for dreiing av stål, som allerede består av TP2501, TP1501 og TP0501, og som er belagt med Seco's nyeste Duratomic-beleggteknologi - sorter for høy og pålitelig ytelse i mange materialer og dreieoppgaver. Duratomic-teknologien ble introdusert av Seco i 2007 som bransjens første tekstur α-baserte Al2O3-belegg, som manipulerer overflatekomponentene i belegget på atomnivå for å gi bedre mekaniske og termiske egenskaper. Teknologien gir bedre ytelse gjennom at man har klart å oppnå den «perfekte» balansen mellom slitestyrke og hardhet.

Eliminerer vrakgods

Den nye TP-sorten omfatter også Seco’s Edge Intelligence-konsept - en integrering av omfattende kjennskap til skjæreytelse og kunnskap som får det meste ut av alle skjæreggene på skjæret. Sorten har Chrome-deteksjon for brukte skjæregger, noe om gjør at du straks kan fastslå om en egg allerede er oppbrukt, og slik eliminere potensielt vrakgods.

Det omfattende produktutvalget for TP3501 inkluderer nesten 400 skjær i et stort utvalg av sponbrytere, inkludert den svært anvendelige M6 sponbryteren.

Mer informasjon på: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062