23948sdkhjf

Amada satser stort i Europa

Det ble en storslått åpningsseremoni for Amadas nye industrianlegg i Charleville Mézières. Store investeringer og modernisering skal styrke Amadas tilstedeværelse i Europa.

Som en av verdens ledende innen maskiner for bearbeiding av tynnplater, bekrefter Amada sin posisjon i Frankrike og sitt ønske om å utvikle produksjonen og aktivitetene i Europa. Modernisering, automasjon og utvidelser øker produksjonskapasiteten og gjør dette anlegget i Charleville Mézières til gruppens nye europeiske maskinlager.

Store investeringer

Amada, den japanske gruppen som har vært etablert i Frankrike i mer enn 30 år, annonserte dette i september 2013. Forpliktelsen står ved lag! Den Japanske gruppen har allerede investert 28,5 millioner euro i Frankrike, og investeringene når 40 millioner i løpet av 2018. Den siste runden som er planlagt for Charleville Mézières-anlegget, verdt 13 millioner euro, har nettopp blitt fullført. Innvielsesseremonien ved det nye industrianlegget i Charleville Mézières fant sted den 2. juni i nærvær av Mitsuo Okamoto, styreleder og adm. direktør i gruppen, samt mange offentlige representanter, inkludert Japans ambassadør i Frankrike.

Viktig logistikksenter

Som spesialist innen produksjon av maskiner for laserskjæring og stansing, har nyinvesteringene gjort det mulig å utvide produksjonen av laserskjæremaskiner av siste generasjon, starte med produksjon av automatiserte knekkeceller og gjøre dette anlegget til et viktig logistikksenter for gruppen i Europa. En ambisiøs industriplan med byggingen av 13.000 m2 industri- og kontorhaller, renoveringen av 8000 m2 lokaler bygget på 1970-tallet og anlegging av 13.000 m2 med veier og parkeringsplasser. Anlegget har en utbredelse på 101.000 m2.

Direkte til kunde

Utvikling og optimering av aktiviteter i Europa og konsolidering av engasjementet i Frankrike er gruppens motto. Amada har investert i produksjonsverktøy, og har alltid til hensikt å forbedre ergonomi og produktivitet. Kjøpet av et mer effektivt bearbeidingssenter og integrering av robotteknikk i sandblåsing- og sveiseprosessene til rammene, er et utmerket eksempel. Den nye monteringshallen er utvidet og modernisert i henhold til Japanske standarder og lagerhallen gjør det nå mulig å sende maskiner direkte til Amada-kundene og slik redusere kostnader og forsinkelser.

For mer informasjon besøk: www.amada.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203