23948sdkhjf

Seco Steadyline-verktøy med større diameter

Seco Tools annonserte nylig at Steadyline-systemet deres med vibrasjonsdempede holdere nå også omfatter dreie-/borestenger med diameter på 60 og 80 mm. Dette gir en pålitelig og enkel løsning for økt produktivitet ved store og dype boreoppgaver.

Disse større verktøyene er velegnet for bruk innen olje- og gassindustrien, i tillegg til generell bearbeiding. For arbeidsstykker der det kreves verktøyoverheng på 600 mm med stenger med 60 mm diameter, eller 800 mm med stenger med 80 mm diameter er SteadyLine et perfekt valg, ifølge produsenten.

Steadyline-dreie-/borestengene har BA-innfestning og trenger en BA-adapter for montering av GL50-dreiehoder. Secos patenterte og allsidige GL-innfesting omfatter en polylobe-kontilkobling for større sentreringsnøyaktighet, 100 prosent repeterbarhet og raske verktøyhodeskift. GL-innfestningen gjør verksteder i stand til å gjøre både statiske og roterende oppgaver med samme verktøy.

Det avanserte vibrasjonsdempingssystemet på Steadyline-holderene absorberer vibrasjoner før de spres seg gjennom stangen. Når en dreiestang er montert, kan brukeren skifte verktøyhode uten å måtte rekalibrere verktøyet.

Steadyline er tilgjengelig med lengdene 6xD, 8xD og 10xD samt et bredt utvalg av innfestinger, inkludert Seco-Capto C6, C og HSK-T. Systemet har også kompakte utboringshoder med GL-innfesting, og både stengene og hodene er utstyrt med innvendig kjøling for enda bedre sponavgang.

For mer informasjon se: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.064