23948sdkhjf

Romerike Rustfrie installerer kantpresse fra LVD

Romerike Rustfrie AS jobber hovedsakelig med produksjon for heisfirmaer. Produksjon av heiskarmer, omramminger og andre detaljer krever fleksibilitet og derfor har firmaet investert i ny PPEB-EFL 170-30. Kantpressen gir riktig resultat på første forsøk og dermed spares verdifull tid.

- Vi har et langt samarbeid med LVD Scandinavia og de har levert oss både platesaks, vannskjærer og ypperlig service hele tiden, forteller daglig leder hos Romerike Rustfrie, Rune Hvidsten, og fortsetter:

- Vi sjekket derfor hva LVD Scandinavia kunne levere da behovet for ny kantpresse meldte seg. Takket være vårt lange samarbeid kunne de gi oss veldig gode anbefalinger om hva vi trengte akkurat nå, men også anbefale en maskin som vil dekke våre behov fremover. Vi har siden oppstarten for 12 år siden hatt en svært god utvikling. Våre faste kunder har blitt flere, oppdragene større og produksjonen er jevnt stigende. Oppdragene er veldig varierte, tidsfristene korte og evnen til omstilling og fleksibilitet er svært viktig for oss.

Møter korte leveringsfrister

Valget av maskin ble derfor en PPEB-EFL 170-30 for Romerike Rustfrie. Dette er en kantpresse som tilbyr høy presisjon og fleksibilitet. Kantpressen kan takle knekkeprogrammer fra enkle til komplekse deler. Maskinen er kostnadseffektiv, og LVD’s intelligente knekkedatabase brukes til å automatisk optimalisere hvert delprogram for å eliminere prøveknekking og reduserer dermed tiden det tar å knekke en del.

- Tid spart er penger tjent, så riktig del på første forsøk er viktig for oss, forklarer Hvidsten, og legger til:

- Så langt virker denne maskinen å kunne dekke våre behov i lang tid fremover, og det at den også har vært veldig enkel å lære seg å bruke har vært positivt for oss. Vi har gjennom årene investert i mange forskjellige maskiner, og det at maskinene ikke krever lang tid å lære seg å bruke gjør at terskelen for å bruke de også blir lavere. Med den maskinparken vi har nå kan vi utføre de aller fleste oppdrag i eget hus, og dette bidrar til at vi klarer å holde korte leveringsfrister og dermed gjøre våre kunder fornøyde, avslutter Rune Hvidsten.

For mer informasjon se: https://lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063