23948sdkhjf

Nyutviklet linjebormaskin

TrePower linjeboremaskin er en nyutviklet maskin for portabel linjeboring med kapasitet fra ø 29 til ø 600 mm.

Portable linjeboringsmaskiner er maskiner som benyttes der en er opptatt av nøyaktig linje mellom to lagre med en viss avstand mellom, og utføre reparasjon på stedet. Eksempel er gravemaskiner, dumpere og steinknuseverk som ofte står på anlegg langt fra et verksted og normalt har stor slitasje i lagre.

Hurtig reparasjon

Her er det nødvendig at dersom det går en aksel gjennom to boringer er det nødvendig at disse står på linje også etter reparasjon. Eksempel er armer på en gravemaskin, her er delene så store og tunge at de vanskelig kan transporteres til et verksted. Da er portabel linjeboring mulig løsning. Ved bruk av portabel linjeboring sparer en mye tid og unngår lange transporter slik at anleggsmaskinen hurtig kan være i drift igjen. TrePower TP-maskinen festes eksempelvis på graverarmen, og så er det å maskinere til riktig dimensjon. Må en dreie til overmål er TrePower-maskinen utstyrt med roterende sveisearm slik at en kan sveis opp et lager-leie og så maskinere til riktig dimensjon. Også innen skipsindustrien er portabel linjeboring aktuell. Maskinering av lagerleie i truster er en av oppgavene maskinen blir brukt til.

Godt beskyttet

TrePower har utviklet og produserer portable linjeboremaskiner som er hurtig å innstille og med kraftige motorer som gjør arbeidet raskt og nøyaktig. TrePower levere maskiner fra ø 29mm til ø600mm. Maskinen har børsteløs motor med integrert elektronikk som reduserer vedlikehold på motorene. Med denne løsningen, der elektroniske komponenter er integrert i maskinen og ikke i kontrollpanelet, gjør elektronikken sikrere mot skade av spon og annen forurensing. Elektronisk styrte motorer gir trinnløs rotasjonshastighet og matehastighet. Kontrollpanelet har stor skjerm og berøringsskjem med tydelige symboler. Ved sveising har en også fordeler av trinnløs rotasjon og matehastighet. Styrepanelet har berøringsskjerm med gode symboler for kontroll og innstilling. TrePower TP-maskinen leveres som en pakke med alle deler i et stålskrin. Standard arner opp til 2900 mm. Maskinen blir produsert i Italia av personell med lang erfaring med portabel linjeboring, og kan også produsere kundetilpassede løsninger. TrePower forhandles i Norge av Bjordal Maskin AS: www.bjordalmaskin.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063