23948sdkhjf

Fein for industri og verksted

Fein vil fremover satse mer på sine verktøy for industri og verksted.

Metallverktøyene til Fein er i en særklasse når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, ifølge leverandøren. Alle disse maskinene har kommet i skyggen av det oscillerende programmet hvor Fein er markedsleder.

To segmenter

Charlie Storm Messel AS, som er importør av Fein, vil nå dele opp sin virksomhet inn i to segmenter. Et segment for bygg med det oscillerende programmet som hovedfokus, og et for metallverktøyene.

Bygg-delen (den oscillerende) vil selges via forhandlere og butikker over hele landet, som i dag. Det vil fortsatt være mulig å bestille alle typer Fein-maskiner via den lokale forhandleren som har det oscillerende programmet inne.

Mange nyheter på gang

Metalldelen skal i hovedsak selges via forhandlere som har Fein som en av leverandørene på elektroverktøy, og som lagerfører Feins metallprodukter.

For metalldelen har C. S. Messel AS for øyeblikket, Nybra Maskin as som representant for Oslo-området, og Finn Tek as som representant for Drammens-området.

- Hvis det er noen, eksisterende eller nye forhandlere som ønsker et tettere samarbeid med C. S. Messel AS om salg av Feins elektroverktøy for metall- og verkstedindustrien, er det bare å ringe, sier markedssjef Bent Brager.

I løpet av 2018 og 2019 vil det komme mange nye maskiner fra Fein, både innen bygg og metall. Batteriprogrammet vil bli forsterket med mange kvalitetsprodukter, som vinkelslipere, rettslipere og borhammer for å nevne noen.

For mer informasjon se: www.csmessel.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095