23948sdkhjf

iTec og Bystronic inngår samarbeid i Norge

iTec AS og Bystronic har inngått en avtale om distribusjon av Bystronics maskiner i Norge. Bystronic er en av verdens ledende produsenter av laser skjæremaskiner og kantpresser, og leverer Sveitsisk kvalitet til det norske markedet

Produktsjef for laser, kantpresse og vannskjærer i iTec AS; Morten Haust, er strålende fornøyd:

- Jeg er stolt over at iTec vil representere Bystronic i Norge. iTec er i meget positiv utvikling, og med Bystronic på laget får vi en betydelig aktør med oss. Dette er en av markedslederne på verdensbasis innenfor sitt område, og det er en stor glede å få representere dem i Norge.

Solid serviceapparat

Bystronics teknologi for platebearbeiding er godt kjent i det Norske markedet allerede, og med sine omkring 70 installasjoner er maskinene godt etablert i industrien her i landet.

- Det er et spennende område vi nå er i gang med, sier Haust, og legger til:

- iTec har etter hvert fått et stort serviceapparat. Vi har i dag sju høyt kvalifiserte serviceteknikere som betjener det norske markedet, og dette vil være viktig for våre kunder i Norge.

Strategisk viktig for iTec

Salgssjef i iTec, Ståle Ellingsen er meget godt fornøyd med Bystronic-avtalen.

- Dette styrker vårt leveringsprogram ytterligere, og passer perfekt inn med våre øvrige kvalitetsleverandører av produksjonsmaskiner til industrien i Norge. Markedet har stort fokus på effektivitet og presisjon, og det er avgjørende for oss å ha med de aller beste leverandørene i vårt leveringsprogram. Med Bystronic får vi det beste innenfor laserteknologien og kantpresser, sier Ellingsen.

Nytt bein

Daglig leder Ove Haugen presiserer betydningen av samarbeidet med Bystronic, som et viktig ledd i iTecs utvikling:

- Bystronic passer meget godt inn i vår strategi om å levere høykvalitetsprodukter innenfor de ulike grenene av produksjonsmaskiner til industrien. Sammen med våre avtaler med blant annet Messer, Kaltenbach, HGG, Resato, Davi, Hypertherm, Kjellberg, Pierce og Swift Cut, vil dette gjøre oss i stand til å betjene en enda større del av det norske markedet. Dette er maskiner med høy driftssikkerhet og presisjon. Vi gleder oss til å tilby dette til våre kunder, sier en svært fornøyd Haugen.

Maskindemo i Stockholm

Morten Haust har lang erfaring med Bystronics maskiner, og kan fortelle om gode muligheter for demonstrasjoner:

- Bystronic tilbyr demonstrasjoner løpende, og blant annet holdes det en åpen kundedag hos Bystronic i Stockholm 30. november. iTec vil være representert her, og ønsker interesserte hjertelig velkommen til visninger i Stockholm.

For mer informasjon se: www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062