23948sdkhjf

Godt miljø for norske aktører

Innovasjon Norges kontor i Singapore følger utviklingen av additiv produksjonsteknologi i Singapore nøye, og har etablert gode relasjoner til de ledende forsknings- og universitetsmiljøene på området.

- Spesielt innen innenfor sektorene maritim, offshore og havnedrift (reservedeler/vedlikehold) ser man felles interesser mellom Norge og Singapore, uttaler Per Christer Lund i Innovasjon Norge stasjonert i Singapore.

Inviterer norske bedrifter til Singapore

Lund understreket at det kan være verd å se hva andre driver med:

- Vi ser at Singapores målrettede satsning på å bli verdensledende på 3D-printingteknologi vil gjøre øystaten til et svært spennende sted for norske aktører å tilegne seg kunnskap, teste ut konsepter, bygge relasjoner og etablere forretningsmuligheter. Innovasjon Norges kontor i Singapore kan være en brobygger i så måte, sier Per Christer Lund, teknologi- og vitenskapsråd i Singapore. Ta gjerne kontakt på per.christer.lund@innovasjonnorge.no

Bli med på åpen konkurranse!

Singapore International 3D Printing Competitions går inn i sin 6. suksessrike runde i 2018.

Konkurransene er organisert av Singapore Center for 3D Printing (SC3DP) ved Nanyang Technological University, Singapore. Konkurransene ble lansert i 2013 med et overordnet oppdrag for å fremme bevissthet og adopsjon av 3D-printerteknologi, de er åpne for allmennheten (åpen kategori) med en pengepris på $ 10.000, samt tertiære og skoleelever (studentkategorier) med pengepriser på $ 5000 hver. I tråd med Singapores overgang til lettere biltransport vil temaene for 2018-konkurransen være 1) Lag Singapore «bil-lett» Car lite) ved å designe personlige mobilkjøretøy og 2) Mobilitetsutstyr - en transportløsning for eldre.

Mer informasjon om konkurransene her: http://sc3dp.ntu.edu.sg

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078