23948sdkhjf

METAV: messen for metallindustrien

Den 20. til 24. februar 2018 arrangeres den 20. internasjonale messen for produksjonsteknologi innen metallindustrien: METAV. Messen, som holdes i Düsseldorf, Tyskland, samler mer enn 600 utstillere fra mer enn 20 land og over 35.000 besøkende fagfolk fra 35 land.

Selv om messen dekker et bredt felt av produksjonsteknologier, som eksempelvis verktøymaskiner og andre maskintyper, presisjonsverktøy, komponenter, maskinering og andre produksjonsprosesser, inkludert automasjon, er det fire temaområder ved METAV 2018: Kvalitet, Additiv produksjon, Støping/forming og Medisinsk sektor.

Stor aktivitet

I tillegg til utstilling av maskiner, verktøy og produksjonsutstyr vil det arrangeres en rekke workshops og foredrag innen eksempelvis Industri 4.0, Kvalitetssikring, Ledelsessystemer, Innfestingsteknologi i prosesseffektiv produksjon, Sagteknologi, Slipeteknikker, Sikkerhet ved bruk av verktøymaskiner, Additiv produksjon og ungdom og utdanning.

Fire temaer

Både det nyeste innen tradisjonell industri og nyheter knyttet til digital produksjon blir å finne på METAV 2018 som omfavner en rekke industriområder innen metallbearbeiding, eksempelvis maskinbygging, fly og bilindustri, medisinsk sektor samt elektrisk og elektronisk industri.

Innen temaområdet kvalitet blir det fokus på måleteknologi i industriell produksjon. Digitalisering innen måling og testing blir fundamentet for smarte og stordatakonsepter.

Additiv produksjon vises gjennom maskiner og fremstillingsprosesser som på mange måter kompletterer maskinering og andre tradisjonelle fremstillingsmetoder.

I området for støping/formgiving handler det om verktøy, modeller, modellbygging samt naturligvis fokus på presisjon og kvalitet. På dette fagfeltet smelter gjerne tradisjonell industri og additiv produksjon sammen.

I medisinsk sektor ser man viktigheten av å lykkes både innen kvalitet, additiv produksjon og støping/formgiving siden denne sektoren alltid benytter seg av de beste løsningene hva presisjon og kvalitet angår.

I hjertet av Europa

METAV arrangeres i Düsseldorf, nærmest i hjertet av Europa. Her kjennetegnes industrien som svært innovativ med mange store og små produksjonsmiljøer i regionen. Dette, i tillegg til en god internasjonal besøkerprofil, et godt grunnlag for å møte forretningspartnere og teknologileverandører. Avstand fra flyplassen til messen er tre kilometer og det er gode offentlige transporttilbud, eller ta en taxi.

Husk å bestille fly og hotell i god tid så du får plass og OK pris!

For mer informasjon se: www.metav.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078