23948sdkhjf

YCM åpner kontor i Europa

Den taiwanske verktøymaskinprodusenten YCM er på offensiven og åpner eget kontor i Hilden utenfor Düsseldorf, Tyskland. Her er en rekke maskiner utstilt og YCM byr på reparasjon og service i tillegg til å ha eget reservedelslager.

Det var en stolt styreleder for YCM, Richard Chen, som ønsket velkommen til det nyåpnete kontoret i Tyskland.

- Vi har snakket om det mange ganger, i flere tiår, men først nå blir det noe av – vårt eget europakontor, åpnet Chen da han og hans team tok imot forhandlere fra hele Europa.

Positivt for kundene

På åpningsdagen var det syv maskiner utstilt, men det kommer flere.

- I tillegg til flere maskinmodeller vil vi også etablere eget spindelverksted, utvide reservedelslageret etter markedets behov. Kurs for egne forhandlere og servicefolk blir det naturligvis her, men vi ser også for oss at vi kan ha kunderelaterte kurs og andre aktiviteter, forteller Chen.

- For oss som forhandler YCM i Norge er dette noe vi og mange andre forhandlere har etterspurt i lang tid. Istedenfor å reise helt til Taiwan for å se på maskiner kan vi ta en svipptur til Tyskland. Dette blir en stor fordel for oss og kundene, ikke minst med tanke på tilgang på servicefolk og reservedeler, sier Idar Tiller hos Exel Machines.

For mer informasjon se: www.ycmcnc.com og www.exelmachines.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078