23948sdkhjf

Suksess for demodager i sliping og avgrading

Meidell inviterte, sammen med den italienske maskinprodusenten Costa Levigatrici, til praktiske demodager i sliping og avgrading av plateemner i Oslo og på Skodje på Møre i uke 47. Her tok de imot mange nysgjerrige kunder som ville se og erfare en demonstrasjon i sliping og avgrading av plateemner.

- I tillegg til de kundene som var innom i løpet av de tre dagene, fikk vi også oversendt plateemner fra kunder som ikke selv hadde anledning til å delta, og alt i alt må dette sies å ha vært en suksess, sier salgsansvarlig Frank Søgaard hos Meidell, og legger til:

- Det viser at vi treffer et reelt behov hos kundene våre, når første maskinbestilling ble bekreftet på stedet etter overbevisende slipning og avgrading.

Fleksibilitet gir store gevinster

- Costas maskiner kan enkelt tilpasses ulike slipebehov, og er således svært fleksible og velegnet for sliping og avgrading av de fleste materialtyper; rustfritt stål, aluminium, galvaniserte plater og sort stål for å nevne de vanligste, men maskinene fra Costa kan også brukes på de fleste andre materialer. Maskinene er velegnet for så vel oksygen-, plasma-, laser- og vann-skårede emner, samt klippede eller stansede emner, forklarer Søgaard, og fortsetter:

- Med en Costa-maskin fjerner man effektivt grader og kanter, slagg og belegg, og man kan enkelt velge grov slip, fin slip og runding av kanter i en og samme maskin, fortsetter Søgaard.

Under demodagene fikk Meidell vist hvor god kapasitet Costa-maskinene har, og gjengangstonen blant de fremmøtte var erkjennelsen av hvor mye operatørtid disse maskinene faktisk frigir fra manuelle slipeoperasjoner, og ikke minst at de sikrer et ensartet og godt sliperesultat på alle emner som bearbeides.

- Når man i tillegg også sikrer et renere og bedre miljø i produksjonslokalet, ved at alt støv fra slipeprosessen fjernes på en effektiv måte, gir dette svært god totaløkonomi, sier Frank Søgaard.

For mer informasjon se: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078