23948sdkhjf

Bystronic i strategisk samarbeid med TTM Laser

TTM Laser og Bystronic supplerer hverandre som ideelle partnere og vil samarbeide om felles salgsaktiviteter verden over.

For mange tynnplatebearbeidingsbedrifter er utvidelsen av produksjonsporteføljen til å omfatte rørbehandling et logisk skritt for å skille seg fra sine konkurrenter takket være et bredt produksjonsområde. I fremtiden vil Bystronic støtte denne etterspørselen med enda mer omfattende løsninger enn de har til nå. For å oppnå dette inngår Bystronic et strategisk partnerskap med den italienske spesialisten for laserbasert rør- og profilbearbeiding; TTM Laser S.p.A.

Utvider porteføljen

For tiden støtter Bystronic sine kunder høykvalitets systemløsninger for skjæring og bøying av metallplater. Disse inkluderer laserskjæring, bøyesystemer samt passende automatiseringsløsninger, lagringssystemer og programvareløsninger som integrerer alle disse prosesstrinnene. En utvidelse av denne porteføljen for å inkludere bearbeiding av rør og profiler vil øke merverdien som kundene vil motta gjennom hele deres metallbearbeidingsprosesskjede.

Globalt salgssamarbeid

TTM Laser S.p.A. er et italiensk teknologiselskap med hovedkontor i Cazzago San Martino (provinsen Brescia). Siden 2001 har selskapet med 40 ansatte spesialisert seg på utvikling av 3D-lasersystemer for kutting av rør og profiler og for sveising av storformat plater. TTM Laser kan nå tilby et bredt spekter av laserbaserte løsninger. For eksempel kan brukerne bearbeide rør med diameter mellom 12 og 815 millimeter. I tillegg har TTM Laser topp moderne produksjonsinfrastrukturer.

Bystronic og TTM Laser’s felles mål er å bruke dette partnerskapet til å samle kunnskap og drive fremover innovative produksjonsteknologier. For tiden vil det bestå av felles salgsaktiviteter. Dette vil gi kunder i de globale målmarkedet optimal tilgang til de kombinerte prosessløsningene fra Bystronic og TTM Laser.

For mer informasjon besøk: www.bystronic.com eller www.ttmlaser.com eller www.itec.as

Om Bystronic

Bystronic er en ledende global leverandør av høykvalitetsløsninger for metallbearbeiding. Fokus ligger på automatisering av komplett material- og datastrøm av skjære- og knekkeprosessen. Bystronics portefølje inkluderer laserskjæring, stansemaskiner og tilhørende automatiserings- og programvareløsninger. Omfattende tjenester kompletterer porteføljen.

Selskapets hovedkontor ligger i Niederönz (Sveits). Tre ekstra utviklings- og produksjonssteder ligger i Gotha (Tyskland), i Tianjin (Kina), og i Shenzhen (Kina). Bystronic er aktivt representert av sine salgs- og servicedatterselskaper i mer enn 30 land og har agenter i mange andre land. I Norge er selskapet representert av iTec AS i Larvik.

Om TTM

TTM Laser ble grunnlagt i 2001 av Castellini Officine Meccaniche SpA i Brescia (Italia) og tilbyr verdens mest omfattende utvalg av 3D-lasersystemer for rørbehandling, samt et bredt spekter av laserbaserte løsninger både for sveising og kutting av ekstra store metallplater. Den kontinuerlige forpliktelsen til utvikling av toppmoderne teknologi og kompetanse, og for å muliggjøre høy kvalitet, gjør TTM til den ideelle partner for å møte de teknologiske kravene til et stadig skiftende marked.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078