23948sdkhjf

LVD introduserer fiberlaseren Electra 8KW

LVD Company har lansert den nye Electra FL 3015 8kW fiberlaseren som skjærer et bredt spekter av materialer så raskt som den termiske prosessen tillater.

Electra 8kW kan opprettholde 2G akselerasjonshastighet under skjæring, og produserer deler med høy kvalitet og nøyaktighet i enkle til komplekse konfigurasjoner. Electra FL er utstyrt med et nytt skjærehode, et avansert drivsystem og den nyeste generasjonen av LVD’s intuitive Touch-L-kontroll.

Avansert skjærehode

Electra er utstyrt med et avansert skjærehode med automatisk justering av fokusposisjon og fokusdiameter (zoomfokus). Zoomfokusering kan dramatisk forbedre gjennomhullingstiden, skjærehastighetene og skjæreytelsen i alle materialtyper og tykkelser. Den øker gjennomstrømmingen og reduserer behovet for operatørinnblanding. Evnen til å forandre fokuspunktet gjør at Electra kan gjennomhulle 20 mm materialer på bare to sekunder, noe som er en betydelig produktivitetsforbedring på en fullnestet plate. Dette betyr også at mindre varme genereres i materialet, noe som gjør det mer effektivt å skjære små hull.

Smooth lead-in Electras nye "smooth lead-in"-funksjon garanterer en mye raskere, stabil lead-in etter rask piercing når det skjæres i tykkere materiale (større enn 6 mm) med nitrogen. Dette resulterer i en gjennomsnittlig gevinst på opptil 15 prosent på delskjæretider.

Lineært drivsystem Electra bruker et lineært drivsystem for til fulle å utnytte fordelene med den store kraften til 8 kW fiberlaseren. Electras høye skjæredynamikk og raske akselerasjon, gir rask produksjon av deler. Maskinens stive rammeutførelse sørger for at skjæreytelsen er pålitelig ved høye skjærehastigheter. Stivheten til mono-rammekonstruksjonen betyr også at det ikke kreves fundament.

Høy effektivitet Electra's laserkilde har en høy strømeffektivitet på opptil 40 prosent, og gir besparelser i elektriske driftskostnader.

Intuitiv kontroll Electra har den nyeste generasjonen av LVD’s 19-tommers berøringsskjerm med grafisk grensesnitt, noe som gjør systemet enkelt å betjene for alle. Et ikondrevet brukergrensesnitt veileder brukeren gjennom alle nødvendige maskininteraksjoner, som gjør maskinoppsettet raskt og ukomplisert.

Modulautomasjon Electra tilbyr to nivåer av automatisering: Et automatisert laste og lossesystem som er designet for å holde tritt med Electra's høye skjærehastigheter (FA-L), eller et kompakt tårn (CT-L), og tilbyr full kapasitet til lasting, lossing og lagring av råvarer og ferdige deler.

Se mer på www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.207