23948sdkhjf

Ny sjef for Ravema’s Mazak og maskinsalg

Når Hans Jigbäck etter 39 år hos Ravema går i pensjon blir han etterfulgt av Per Selskog.

Per kommer fra stillingen som global salg og markedssjef Mastec, en produksjonsbedrift som omsetter for 800 millioner SEK og som tilbyr komponenter innen skjærende bearbeiding i metall og plast samt avansert platebearbeiding og sveisning. Per er utdannet sivilingeniør i maskinteknikk og produksjonsstyring fra Linköpings Tekniska Högskola.

Allerede i studietiden var produksjon viktig for Per, som jobbet i en mekanisk samtidig med studiene. Per har jobbet med forretningsdrift innen ulike områder mer eller mindre i hele sin karriere, han har blant annet hatt ansvar innen internasjonalt innkjøp i Saab-gruppen, men har etter det gått helt over til salg, og siden 2008 hatt hele ansvaret for Masteckonsernets totale salg og markedsarbeid. I tillegg har han vært en del av konsernledelsen.

Per er 44 år, gift, bor i Jönköping og er en sportsinteressert person med en aktiv fritid, i senere tid mye innen løping og triatlon.

Per får ansvar for maskinsalget i Sverige og Norge der Mazak er hovedleverandør sammen med tilhørende produksjonstekniske løsninger, utstyr og automasjon. Per tiltrer sin nye stilling hos Ravema i januar 2018.

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062