23948sdkhjf

Stafa Industrier overtar Larel

Gjennom en offensiv vekst- og oppkjøpsstrategi har Stafa Industrier AS nå styrket datterselskapet Stansefabrikken Products AS ved kjøp av Larel AS i Vestfold.

Stafa Industrier AS, med sine seks datterselskaper består av en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert på bearbeiding av tynnplater med tilleggstjenester. Konsernet har i dag cirka 375 ansatte og en konsolidert omsetning på rundt 350 millioner kroner. Konsernet har en sterk finansiell ryggrad og klare ambisjoner om videre vekst gjennom organisk utvikling og en offensiv oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa.Sikrer kontinuitet

Larel AS har hatt en kontinuerlig vekst og utvikling siden nåværende eiere tok over virksomheten i 2004 og teller nå 15 ansatte og har en omsetning på cirka 40. millioner. Selskapet har opparbeidet seg gode relasjoner mot en rekke av Europas fremste leverandører innenfor elektrobransjen og tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge. Larels ledelse og eiere kommer til å fortsette i selskapet og sikrer med dette en kontinuitet i produkt og markedsutviklingen.

Effektiviserer hverdagen

- For å fortsette den sterke veksten vi har hatt de siste årene er det et riktig tidspunkt å få inn en solid eier som kan bringe selskapet videre. Stansefabrikkens posisjon i el-grossist markedet kombinert med våre produkter og kompetanse tror jeg vil resultere i en betydelig vekst for selskapet, sier John Henry Bråvold, daglig leder og deleier i Larel.

- Larel er et spennende selskap som er godt etablert i flere produktsegmenter hvor vi har en klar strategi om å posisjonere oss ytterligere. Sammen kan vi tilby elektromarkedet ett komplett produktsortiment som effektiviserer deres hverdag, sier Anders Besvold Hansen, adm. direktør i Stansefabrikken Products AS.

Kontinuerlig på utkikk

- Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere oppkjøpet av Larel AS og ønsker alle medarbeidere velkommen til Stafa konsernet. Våre virksomheter kompletterer hverandre bra og vi ser store muligheter i å kunne vokse sammen og tilby enda bedre og konkurransekraftige produkter og løsninger til våre kunder, sier Jon Ragnar Westby, konsernsjef i Stafa industrier. Han avslutter med å si att:

- Stafa har en offensiv oppkjøpsstrategi og er kontinuerlig på utkikk etter oppkjøpskandidater som kan komplettere våre produkt og underleverandørselskaper som leverer sammensatte metall- og plastkomponenter til en rekke skandinaviske og internasjonale industri og automotive selskaper.

For mer informasjon se: www.stansefabrikken.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078