23948sdkhjf

Dormer Pramets nye hardmetallsort for stål

Dormer Pramet har lansert et nytt utvalg for generell bearbeiding i en stor mengde materialer generelt, og for stål spesielt.

Den nye M8330-sorten er svært pålitelig og allsidig og egnet for både grov og fin fresing av stål og støpejern, med eller uten kjøling selv under vanskelige forhold. Utvalget fungerer også i rustfritt stål, superlegeringer og herdet stål.

Høy slitestyrke

Den nye M8330 erstatter den eksisterende 8230 og har et nano-type PVD-belegg, noe som forbedrer motstanden mot varmesprekker samtidig som det er i stand til å håndtere kompressive krefter godt. Resultatet vil bli et veldig produktiv skjær med meget høy slitestyrke.

M8330-sorten er tilgjengelig for mer enn 90 forskjellige Pramet-skjær og er også tilgjengelig i en helt ny serie kopifresing som også ble lansert i november. RCMT10-skjærene klarer høy avvirkningsgrad med opp til 5 mm dybde med meget høy pålitelighet.

Allsidig bruk

RCMT10-skjærene er laget for å klare høye tannmatinger i en rekke materialer og finnes derfor i tre varianter. Geometri F er for rustfritt stål, superlegeringer og lavkarbonstål, geometri M passer til stål og rustfritt stål, mens geometri R er egnet for støpejern og herdet stål.

Som et supplement til disse skjærene har Dormer Pramet utvidet sitt utvalg av allsidige SRC-kopifreser. SRC10 er en serie freser med mindre diametre og er tilgjengelig fra 25 til 66 mm og som plan-, pinne- og modulære freser.

Den dobbelte-negative utformingen gir en stabilt skjæreforløp selv ved grovfresing og passer til en rekke operasjoner, som planfresing, spiralinterpolering, ramping, dykkfresing og høymatingsfresing.

Alle SRC10-freser har interne kjølekanaler, stort antall skjær og en skjærkonfigurasjon som gir maksimal støtte for skjærplaten med hjelp av åtte støttepunkter.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com og video finner du på: www.youtube.com/dormerpramet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078