23948sdkhjf

Forbedret suksessmodell på METAV 2018

Den nye kompakte langsgående platesagen LPS-T, med vertikalt båndsagblad, har vist seg å være en suksess for maskinprodusenten Behringer GmbH. Nå er den forbedret og blir å se på metallindustrimessen METAV i Düsseldorf 20. til 24. februar.

Behringer tok for seg sin anerkjente spesialmaskin for verktøymaskiner, testskjæring og for små deler samt blokker og implementerte en rekke brukervennlige variasjoner av noen av funksjonene. Den nye LPS-T vertikale båndsagmaskinen er utbedret og ideelt utstyrt for å møte fremtidens utfordringer.

Raskere i bruk

LPS-T leveres med et lineært styrt materialebord med en understøtteareal på 1260 x 1260 mm som muliggjør fleksibel posisjonering og festing av materialet som skal kuttes. Dette oppnås ved å bruke T-spor i bordet som muliggjør optimal posisjonering av fiksturer eller klemmer.

En ny funksjon er den valgfrie NC-måleenheten som forenkler oppsettprosessene betydelig. Etter å ha lagt inn den nødvendige skjærebredden, muliggjør måleenheten automatisk posisjonering. Materialet kan raskt plasseres og justeres, noe som sikrer større fleksibilitet og høyere presisjon under det daglige arbeidet i maskinen.

Både panelsag og NC-måleapparat styres av et ergonomisk designet berøringspanel som er lett å bruke. Det selvforklarende symbolbaserte menysystemet gir raskere kjennskap til nye operatører og forenkler maskinhåndtering.

Lengre levetid

Sagmating i LPS-T finner sted ved hjelp av kuleskruer med servostyring. Et skjæretrykkontrollsystem forbinder servomatingen med et følsomt skjæretrykkreguleringssystem. Dette gir et konstant nivå av sponfjerning, generelt høyere skjæredata enn det som er mulig ved bruk av konvensjonelle systemer. Det gir også pålitelig overbelastningsbeskyttelse av sagbladet. Resultatet er reduserte kuttekostnader på grunn av lengre levetid på båndsagen.

Bimetall- eller karbidssagbladet drives som standard på 4 kW og går over slitebestandige båndhjul. Alle bladledningsdeler er laget av vibrasjonssikkert grått støpejern. Sagbåndbytte har også nå blitt gjort enda enklere, og kan gjennomføres av en enkelt operatør på rundt to minutter uten hjelp av verktøy.

Vises på METAV

Elektrisk drevne sponbørster, som er anordnet på begge sider, fjerner «klebende» spon fra sagbladet synkront med båndsaghastigheten - en betydelig fordel når det gjelder å maksimere bladets levetid. Maskinen er montert som standard med kjølesmøringssystem for tilførsel av emulsjon, og en miljøvennlig mikro-dispenseringsanordning kan i tillegg monteres.

Maskinen blir stilt ut på metallindustrimessen METAV i Düsseldorf 20. til 24. februar. Behringer stiller ut i Hall 15 stand A69.

For mer informasjon besøk den norske forhandleren LVD Scandinavias hjemmeside: www.lvdscandinavia.no eller messens hjemmeside: www.metav.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.204