23948sdkhjf

Salvagnini med storformatlaserskjærer

Salvagnini utvider sitt produktsortiment med L3-6020, det nye laserskjæringssystemet for store formater. L3-6020 er i stand til å behandle plater av maksimal lengde på 6096 mm og maksimal bredde på 2032 mm.

Egenskapene til de mindre L3-modellene beholdes: høy hastighet og stor fleksibilitet over et ekstremt bredt spekter av materialer og tykkelser.

Salvagninis patenterte bærestråleprinsipp med lettere flymanipulator har blitt revidert og implementert i denne nye modellen, og garanterer en ekstremt stiv konstruksjon med enda større stabilitet uten å gå på kompromiss med fart og presis, enkel posisjonering.

Hurtig system

Nøkkelfaktorer i styringen av en så stor maskin, som operatørergonomi og enkel tilgjengelighet, er også garantert: de seks skyvedørene på langsiden gir enkel tilgang til arbeidsområdet, mens de store vinduene, godkjent for sikker bruk med «Solid State»-lasere, sammen med posisjonen til den nye kontrollkonsollen, gir maksimal synlighet av skjæreområdet. Salvagnini har også hatt særlig oppmerksomhet til det nye systemet for elektrisk palleveksling (CPE): et raskt, høyytelsessystem, uavhengig av platens størrelse og vekt, den er designet for å minimere risikoen for problemer under overføring av maskinbearbeidet materiale under den ubearbeidete platen.

To driftsmodus

L3-6020 er utstyrt med et enkelt optikkhode som gir høy kvalitet på skjæring over hele spekteret av bearbeidbare tykkelser, noe som sikrer raske produksjonsendringer, og eliminerer dermed justeringstider. Salvagninis patenterte Dry Cooling-teknologi innebærer kjøling av optikken uten bruk av gass eller væsker, og tilbyr sanntidskontroll av objektivets temperatur. L3 er også utstyrt med to skjærefunksjoner; Standard og PowerCut, som lar deg velge driftsmodus som passer best til de ulike produksjonskravene.

Standardmodus garanterer større sikkerhet i ubemannet produksjon, mens PowerCut tilbyr reaktivitet og større driftshastighet. Begge kan enkelt aktiveres ved hjelp av en bryter. L3-6020 er en produktiv og allsidig løsning, med redusert strømforbruk og konkurransedyktige driftskostnader og er i stand til å behandle de største delene samtidig som det gir betydelige designfordeler.

For mer informasjon se: www.salvagnini.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.359