23948sdkhjf

ORDERFOX.COM - Den nye digitale CNC-handelen

ORDERFOX.com er verdens største CNC-database som gir CNC-produsenter og kjøpere nye forretningsmuligheter. CNC-produsenter kan søke etter og finne både lokale og globale CNC-jobber gratis.

Kjøpere kan plassere CNC-jobber på plattformen, samt oppdatere og optimalisere sitt nettverk av leverandører. ORDERFOX.com er mer enn en gratis CNC-plattform og omfattende database som forbinder CNC-produsenter og kjøpere.

Stor merverdi

Både kjøpere og selgere mottar også et bredt spekter av vanlige rapporter og analyser som gir stor merverdi, de inkluderer nåværende og fremtidige trender, og viktige fakta og tall om markedet. Denne informasjonen er uvurderlig for kjøpere og CNC-produsenter, da det kan gi veiledning i å gjøre investeringsbeslutninger med større sikkerhet, melder det Liechtenstein-baserte selskapet.

Hastigheten og kompleksiteten i CNC-markedet vokser med digitalisering og Industri 4.0. Alle forretningsprosesser, horisontale og vertikale, blir mer effektive. For CNC-produsenter og kjøpere, blir digitalt nettverk en uunnværlig plattform for å holde seg innenfor konkurranselandskapet. ORDERFOX.com sin innovative karakter gir støtte til bedrifter ved å hjelpe dem med å forberede seg, vokse og bevege seg mot en mer effektiv digital fremtid. Et slikt eksempel er at ORDERFOX.com gir brukerne et stort nettverk av kontakter for mer potensiell virksomhet som de kanskje ikke har hatt tilgang til før. Samtidig oppdateres verdifull sektor- og industrikompetanse kontinuerlig, legges til og deles av ledende eksperter og bedrifter, som gir ytterligere vekstmuligheter og fordeler i nettverket.

Inviterer norske CNC-bedrifter

Rask tilgang til kunnskap, markedsinformasjon og egnede samarbeidspartnere har blitt en avgjørende suksessfaktor i høyhastighetsindustrimiljøet 4.0. ORDERFOX.com favner fullt ut fremgangstendenser som den eneste globale CNC-databasen for å utvikle forretningsaktiviteter, og som en kilde til informasjon om markedstrender der brukerne kan ta strategiske operasjons- og investeringsbeslutninger med større sikkerhet.

- Den daglige bruk av ORDERFOX.com vil bli så selvsagt som bruk av Google og andre søkemaskiner, og nå inviterer vi norske CNC-aktører til å delta i vårt globale nettverk av leverandører og kjøpere av CNC-tjenester, sier Bernd Schuler, daglig leder hos ORDERFOX.COM.

For mer informasjon se: www.orderfox.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079