23948sdkhjf

Jærtek stiller med ny daglig leder

Jærtek har vært en stiftelse siden 1987. Fra og med 1. oktober 2017 ble selskapet omdannet til et AS. Nå stiller selskapet med ny daglig leder på SMART Industri 17. til 19. april.

Det er totalt 12 personer i Jærtek AS. Selskapet har egne programvareutviklere som hjelper kundene med spesialløsninger og tilpasninger mellom ulike IT-systemer.

- Vi har tekniske eksperter innen CAD, CAM og HR som kan gi kundene detaljer i bruk og utnyttelse av 3. part tekniske løsninger. I tillegg har vi selgere for våre teknologisystemer og løsninger, sier Eirik Njærheim, nyansatt daglig leder i Jærtek AS.

Fremtidsplanene er å vokse de neste tre år. Det vil Jærtek gjøre ved å utvide staben, selge mer, samt finne nye smarte teknologiske produkter og tjenester.

- Vi vil satse på LEAN for å jobbe smartere og sette ut tjenester der andre kan gjøre dette raskere, bedre og billigere enn oss selv. Jærtek er i ferd med å lage ferdige pakker for digitalisering til bedrifter - med en sømløs integrasjon av produkter og tjenester, forteller Njærheim.

Bred bakgrunn Njærheim har arbeidet 20 år i ABB Robotics, både som produksjonssjef, kvalitetssjef og de siste åtte årene som VP-Vice President for ettermarkedet globalt. Etter ABB jobbet han i Aarbakke i 2005 og ble der i åtte år i forskjellige stillinger. Blant annet som VP Innkjøp & Logistikk og fire år som administrerende direktør i Bryne Mekanikk. Våren 2013 startet Njærheim som daglig leder i et japansk selskap som heter Sumitomo Corporation, med ansvar for operasjoner i Stavanger, senere Corporate General Manager for selskapets aktiviteter i Norge, med kontor i Oslo sentrum. Det ble også jobbing i London, som var selskapets hovedkontor for Europa, samt i Tokyo, Japan.

Viser seg frem på SMART Industri

Hvorfor deltar Jærtek AS på SMART Industri 2018?

- Jærtek AS ønsker å profilere seg enda bedre samt å søke nye kunder og partnere. Det tror vi at vi finner på SMART Industri. Fremtidsplanene er aggressive og da må vi være der det skjer innen norsk industri, svarer Njærheim, og fortsetter:

- Vi ønsker å vise frem vår kompetanse, tjenester og teknologiske løsninger vi har til industri og næringslivet i regionen og i Norge. Innen Personal/HR-kompetanse og ledelse, har Jærtek AS egenutviklede IT-verktøy som Vigo Voksen, som brukes av de fleste fylker i landet i forbindelse med voksenopplæring. I tillegg har vi KOS, som er et Jærtek-utviklet kompetansestyringssystem. Dette brukes av flere store bedrifter, blant annet Oslo Sporveier og Wintershall, for å holde orden på kompetanseutviklingen og sertifikater til den enkelte ansatte. Jærtek AS selger og tilbyr teknisk support på CAM - Computer Aided Manufacturing-løsninger. Hovedprodukter innen programvare og tjenester er Edgecam, Vericut, Cimco og Wintool. Bedriften leverer også CAD – Computer Aided Design-produkter fra SolidWorks. De hjelper kunden å designe produkter på en bedre, raskere og mer kostnadseffektiv måte.

- Møt oss på SMART Industri i Hall B så kan vi presentere våre løsninger, inviterer Eirik Njærheim.

For mer informasjon se: www.jaertek.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062