23948sdkhjf

NFEA Robotics med eget robot-område på SMART Industri

Robotnettverket NFEA Robotics skal vise frem roboter og ny teknologi på et flere hundre kvadratmeter stort område i hall A under SMART Industri. Her vil man få innblikk i det nyeste innen robotteknologi.

NFEA Robotics er en faggruppe som ble etablert for å rette oppmerksomheten mot robotteknologien. Økt bruk av roboter i industri og offentlig sektor er et viktig bidrag til videre vekst for industrien i Norge. NFEA ønsker å bidra til at det skjer i et hurtigere tempo enn det man har vært vitne til så langt. Noe som må til for å heve kompetansen i industrien for at Norge skal komme seg opp på et internasjonalt nivå på robottetthet.

Begrenset plass

Robot-hallen har begrenset plass, og noen bedrifter har allerede booket plass i robot-utstillingen. Vi oppfordrer deg til å reservere din stand snarest for å være sikret plass.

For spørsmål, kontakt Tom Kristian Venger i NFEA på e-post: tkv@nfea.no

Om NFEA NFEA – Norsk Forening for Elektro og Automatisering – er en politisk uavhengig ideell medlemsforening med fokus på elektro og automatisering. Foreningen består av mer enn 350 bedrifter og undervisnings-/ forskningsinstitusjoner. For mer informasjon se: https://nfea.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062