23948sdkhjf

Meidell med flere nyheter

SMART Industri nærmer seg og hos Meidell er forberedelsene godt i rute. - Vi gleder oss til messen, hvor vi både vil presentere nyheter og ikke minst demonstrere aktuelle maskiner, noe vi håper vil fange de besøkendes interesse, uttaler Asgeir Bakken, daglig leder hos Meidell.

- Vi vil stille mannsterke på messen, og vil blant annet presentere to nye agenturer som vi har stor tro på, sier Bakken og legger til:

- Det er naturlig for oss at det vil være et betydelig fokus på sagbearbeiding, men vi har også forsøkt å velge ut andre aktuelle maskiner fra flere av våre leverandører som egner seg godt til demonstrasjoner for å skape litt ekstra liv og engasjement på standen vår.

Demonstreres løpende

Eksempelvis vil Meidell demonstrere en HALTER LoadAssistant, som er en CNC-robotcelle for emnemating av CNC-maskiner, og spesielt velegnet for små til mellomstore produksjonsserier. Bedriften vil også vise en EMCO CNC-fresemaskin fra maskinprogrammet til EMCOs unike utdanningskonsept, samt en COSTA slipemaskin for effektiv avgrading av plateemner. Alle disse maskinene vil kjøres og demonstreres løpende.

- Vi vil også vise en helt ny helelektrisk kantpresse fra Durma, som både i forhold til lyd og energiforbruk er et grønt alternativ til tradisjonelle hydrauliske versjoner, forklarer Bakken.

SMART Industri - bra konsept

- Vi har en grunnleggende tro på norsk industri, og vi har også tro på SMART Industri som messekonsept, fortsetter Bakken. Han mener MGF med SMART Industri har klart å skape et revitalisert konsept og et mye bredere fundament for å samle ulike industriaktører under samme tak disse tre april-dagene. MGF har skapt ny entusiasme både blant utstillerne og relevante fagmiljøer.

- Grunnlaget er derfor på plass for etablering av en ny aktuell og relevant møteplass for norsk industri, og da er det en selvfølge at Meidell med sine snart 130 år som leverandør til denne industrien, er aktivt tilstede, understreker bedriftslederen.

Med drøye 80 kvadrat på sin stand, pluss tilstedeværelse i Green Area kommer Meidell til å være godt synlige på messen.

- Vi håper mange besøkende tar turen innom messen, og naturligvis også vår stand i Hall B, og vi gleder oss til å møte både nye og gamle kunder. Vi kan love både nyheter og svært gode messetilbud, avslutter Asgeir Bakken.

For mer informasjon se: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063