23948sdkhjf

Praxair med nye sveisegasser på SMART Industri

I Praxair, ett av verdens ledende industrigasselskap skapes teknologier, produkter og tjenester som støtter selskapets mål; «Making our planet more productive».

Praxair ønsker å forbedre sine kunders miljøbidrag og samtidig utvikle og implementere løsninger som reduserer driftskostnadene og øker prosesseffektiviteten.

- Laserbearbeiding er et aktuelt tema på SMART Industri og vi vil som første selskap i Europa lansere resonatorgassblandinger på aluminiumsylindere. Løsningen gir opp til 60 prosent redusert vedlikehold av resonator. Renheten på alle blandingene er økt til 5.5 kvalitet og aluminiumsylindere gir ingen partikler i gassen. Produktene er testet ut i USA i mange år og denne erfaringen ønsker vi nå å introdusere i det Nordiske markedet, utaler Stine Gallagher i Praxair Norge AS.

«Etterspurt løsning»

Praxair utvider nå porteføljen med en sveiseblanding for aluminiumsveising; MIGMA Alumix. MIGMA er fellesbetegnelsen på sveisegasser fra Praxair med 300 bar på 33 liter flaske og med integrert regulator. Denne emballasjen gir den samme gassmengden som en 50L med 200 bar, med litt over den halve vekten. Integrert regulator med hurtigkobling er tidsbesparende og enkel i bruk. MIGMA er, ifølge produsenten, en etterspurt løsning som ser ut til å fylle et behov i markedet. Løsningen er tilgjengelig for de mest anvendelige sveiseblandingene, samt ren Argon.

Praxair stiller ut på SMART Industri på stand B05-16.

For mer informasjon se: www.praxair.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063