23948sdkhjf

Teijo på SMART Industri

På stand B 04-40 og B 04-36 vil Teijo Norge AS stille ut et utvalg Teijo vaskemaskiner. I tillegg til toppmatede vaskemaskin vises en totrinns vaskemaskin av typen C-1600-22SSLD.

Denne maskinen er beregnet for rengjøring pluss påfølgende skylling av deler, komponenter mm som skal rengjøres. Maskinen har et roterende spylesystem som spyler delene med 60-850C vann tilsatt 3-5 prosent vannbasert vaskemiddel fra tank1/pumpe 1. Skyllingen skjer med rent vann eventuelt tilsatt en korrosjonsinhibitor fra tank 2/pumpe 2.

Væsken renner tilbake til respektive tank via et filter og resirkuleres.

Bredt utvalg

Teijo-maskinene var i 2017 produsert i 50 år. Det er levert over 15.000 maskiner til fornøyde kunder i et 60-talls land. Mange forbinder Teijo med den nordiske originale vaskemaskinen som må sies å være et begrep i bransjen og kjent som enkle, robuste og driftssikre maskiner, uttaler produsenten.

På sin messestand stiller Teijo også ut en manuelt høytrykks vaskekabinett hvor delene spyles med oppvarmet vann og vannbasert vaskemiddel via en pistol tilkoplet en pumpe med 60 bar trykk. Kabinettet er meget effektivt for rengjøring av vanskelige deler med endehull og kanaler.

Utover dette har Teijo også med en smådelevasker for automatisk rengjøring av deler med et lavaromatisk vaskemiddel.

Teijo har dessuten et stort utvalg av ulike type vaskemidler for avfetting og rengjøring av deler. I tillegg har Teijo et stort utvalg av kjemikalier for overflatebehandling av metaller til for eksempel fosfatering, passivering, beising etc.

For mer informasjon se: www.teijo.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078