23948sdkhjf

Ravema viser Witte-fiksturer på SMART Industri

Ravema utvider utvalget av fiksturløsninger og lansere et spennende samarbeid med Witte. Ravema tilbyr hele spekteret av Wittes utvalg av modulære fiksturløsninger for måle- og bearbeidingsmaskiner.

Samarbeidet vil utfylle Ravemas brede produktportefølje med sterke merkevarer og kvalitetsprodukter.

- Witte er i forkant med fiksturløsninger i verdensklasse med høy repeterbarhet, kvalitetsprodukter og skalerbare løsninger utviklet med brukeren i fokus. Sammen med Witte vil vi kunne tilby komplette løsninger innen modulære fiksturløsninger for måle- og bearbeidingsmaskiner, sier Stefan Wiberg, produktspesialist innen måleteknologi hos Ravema.

Høye krav

Løsningene blir tilbudt Ravemas kunder i Sverige, Norge og Finland. Fleksibiliteten i produktene gjør fiksturering fra den aller minste detalj opp til store ferdigmonterte produkter på flere meter.

- Individuelle løsninger ved bruk av vakuumteknologi er en forutsetning for sikker bearbeiding av kritiske detaljer. Kravene til robuste løsninger og høy nøyaktighet er store, og Wittes produktsortiment kompletterer vår produktportefølje med produkter som hjelper våre kunder, sier Roger Höglund, produktspesialist innen fiksturer i Ravema.

Fakta

Witte startet i 1969 og har pålitelighet og innovasjon som topp prioritet. Selskapets produkter står for kvalitet, nøyaktighet og replikabilitet. Witte er en av verdens ledende produsenter av modulære fiksturløsninger for komplekse produkter som krever høy nøyaktighet.

Ravema ble grunnlagt i 1912 og har bygget et sterkt merke gjennom sin langsiktige markedsfokus, høye tekniske ferdigheter og agenturer for verdensledende leverandører.

Ravemas hovedkvarter ligger i Värnamo, strategisk plassert i den sørlige delen av Sverige, hvor selskapets unike teknologisenter (ca. 4000 m2) også viser maskinnyheter, verktøy, måleinstrumenter og andre produkter året rundt. Norske Ravema AS har sitt kontor i Sætre med filial/demosenter i Stavanger. I Finland ligger kontoret i Tampere, hvor Ravema hovedsakelig leverer verktøy og industriprodukter samt målemaskiner.

For mer informasjon se: www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093