23948sdkhjf

ORDERFOX.COM – mer enn en oppdragsportal

På rekordtid har CNC-portalen ORDERFOX.COM tatt markedet med storm. Siden lanseringen i juni i fjor har selskapet fått stor oppslutning og med det også store ambisjoner.

Maskinregisteret møter entusiastiske medarbeidere i teknologiparken i Ruggell i Lichtenstein, bare noen få kilometer fra den østerrikske landsbyen Feldkirch. Forarbeidet til ORDERFOX ble startet i 2014 og etter tre års utvikling ble ORDERFOX som selskap etablert. CNC-portalen ble lansert 1. juni 2017. Under EMO i Hannover i fjor fikk selskapet stor oppmerksomhet da 1500 fagfolk fra 63 land besøkte standen til ORDERFOX.COM. På bare noen få måneder har CNC-portalen rukket å få nærmere 270.000 registrerte medlemmer i 67 land!

Gratis å bruke

I tillegg til å være en oppdragsformidler er ORDERFOX mer enn det, og mer skal det bli.

- Raskt, enkelt og gratis – det er den røde tråden som går gjennom alle funksjoner på ORDERFOX.COM. Fra du registrerer deg og helt til kontrakten er skrevet vil du ikke bli belastet med noen kostnader, forteller Bernd Schuler, daglig leder i ORDERFOX.COM. Med bare noen få klikk blir du del av det største digitale bransjenettverket, det nye internettet for CNC-bransjen. Registrering sikrer den best mulige datakvaliteten for samfunnet. På ORDERFOX.COM knyttes kjente bedrifter sammen med nykommere i bransjen, i 64 land i verden. De bruker daglig unike forretningsmuligheter, legger ut CNC-oppdrag eller velger det perfekte oppdraget for ditt firma fra tilbud over hele verden. Gratis. Hvordan skal dere tjene penger?

- ORDERFOX.COM er utviklet med bransjekunnskap og interesse for teknologi, for å åpne muligheter for individuell kontakt og øke lønnsomheten og fleksibiliteten i CNC-bransjen på en effektiv måte. Markedets største digitale plattform finansieres gjennom strategiske partnere for markedsføring og spesielle Premium partner-programmer. Det er litt som finn.no svarer Schuler, og legger til:

- Vi jobber iherdig med å skape godt innhold på plattformen, noe vi mener er forutsetningen for suksess. Hvis brukerne vet at de finner alt innen CNC-maskinering på ORDERFOX.COM vil de naturligvis bruke markedsplassen for alt det den er verd.

Mer nyttig innhold

I tillegg til å være plattformen for CNC-maskineringsoppdrag blir det flere nyttige funksjoner på ORDERFOX.COM. Her finnes allerede en arrangementskalender, mens stillingsannonser, bruktmaskinbørs, trender & kompetanse samt brukerforum er alle under utarbeidelse.

- Vi jobber med å knytte til oss fagmedia som vil bidra til å gjøre ORDERFOX.COM viktigste internettplattform, forteller Schuler.

Mange språk

Med slovakisk finnes ORDERFOX.COM nå på 23 språk. I de siste årene har Slovakia utviklet seg til å bli "verdensmester i bilproduksjon".

- Mer enn en million biler i året betyr cirka 190 produserte biler per 1000 innbyggere per år. Selskaper som Volkswagen, Peugeot Citroën PSA, Kia Motors og deretter Jaguar Land Rover bidrar til disse tallene, og nettopp bilindustrien utnytter mulighetene og effektivitetsfordelene i den teknologiske utviklingen, ved at den skaper et digitalt nettverk av fleksible leverandørkjeder med leverandører av deler, komponenter og systemer, forklarer Bernd Schuler.

Hun mener det er ikke bare bilbransjen som kan dra nytte av den største globale CNC-plattformen for digitalisering av verdiskapningsprosesser.

- På ORDERFOX.COM knyttes CNC-produsenter og tekniske innkjøpere sammen i et nettverk med intelligente filterfunksjoner. Registrering og full bruk av plattformen, for eksempel til optimalisering av leverandørnettverket, er gratis.

Tysk metallbedrift overbevist

Firma Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, en mellomstor bedrift i Lennestadt i Sauerland i Tyskland, har skapt seg et navn som metallproduserende leverandør til den tyske bil-, elektro- og maskinindustrien. På ORDERFOX.COM ble man oppmerksom på et bransjetidsskrift.

Grosshaus sonderer ved hjelp av ORDERFOX.COM kontinuerlig markedet på jakt etter nye prefabrikasjonsleverandører til hvert av sine produksjonssteder i Lennestadt, og Györ i Ungarn. Brukervennligheten til plattformen har vist seg å overbevise.

- Som innkjøper opplever jeg fremgangsmåten som intuitiv, alt er oversiktlig, og det er lett å finne frem. Helt fra registrering via ordreplassering frem til oppdragsoppfølging er alle prosessene gjennomtenkt på en utmerket måte, forklarer en fornøyd Jörg Antonik, teknisk innkjøper hos Grosshaus.

- Med bruken av ORDERFOX.COM, som er utviklet med høy teknisk kompetanse og dyp forståelse for CNC-bransjen, tar Grosshaus her aktivt vare på sjansene som den digitale forvandlingen byr på. De intelligente filterfunksjonene i plattformen skaper enkle og raske kontaktmuligheter, og øker effektiviteten i verdikjedene. Mer fleksibilitet til lavere kostnad lar den virkelige og den virtuelle verden smelte stadig mer sammen med hverandre. ORDERFOX.COM er naturligvis åpen for alle norske bransjebedrifter også, inviterer Bernd Schuler.

For mer informasjon se: www.orderfox.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203