23948sdkhjf

LVD Scandinavia på Elmia Plåt

LVD Scandinavia satser hardt i Skandinavia i disse dager og kommer til å ha en stand på hele 100 kvadratmeter på Elmia Plåt 15-18. mai i Jönköping.

I det skandinaviske markedet, og da i særdeleshet i Sverige, har LVD Scandinavia opplevd en stor opptur det siste halvåret.

- Mye skyldes omstruktureringen av vår organisasjon, samt at vi merker at alt arbeidet vi har utført nå absolutt begynner å bære frukter. Vi stiller ut på Elmia Plåt fordi vi synes messekonseptet treffer godt for oss som retter oss mot den tilvirkende industrien, fortsetter Jonassen.

Viser hele spekteret

På messen får publikum se et bredt spekter av forskjellige maskiner, de får se verktøy og tilbehør for den platebearbeidende industrien.

- Vi vil på vår stand blant annet ha fokus på en av bestselgeren til LVD, en Toolcell 135/30. Maskinen gjør knekkingen enklere og mer produktivt ved hjelp av å bruke automatisk verktøybytte. Dette minimerer oppsettet og maskinen er rask og svært pålitelig, forklarer Jonassen, og legger til:

- Videre vil vi på messen fokusere på vår erfaring og kompetanse innen metallfabrikasjon. LVD Scandinavia tilbyr hele spekteret av LVD Industry 4,0-klare laserskjæringsmaskiner, kantpresser, saks- og stansemaskiner, modulært automatiseringsutstyr og CADMAN-programvaresuiten, og vi vil selvfølgelig kunne prate litt om dette også, avslutter Thomas Jonassen.

Se mer på www.lvdscandinavia.no eller les om messen på www.elmia.se/plat

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.222