23948sdkhjf

Nytt 12-metersformat på BySprint Fiber

Bystronic utvider fiberlaseren BySprint Fiber med det ekstra store formatet 12020. Dette øker produktiviteten under laserskjæringen og mangfoldet av skjærejobber.

Mer plate, flere deler, større mangfold. Laserskjæringsanlegg i ekstra stort format gir brukerne mulighet til å hevde seg overfor konkurrentene. Derfor utvider Bystronic fiberlaseren BySprint Fiber med formatet 12020. Maskinen kan etter kundens ønske utstyres med laserkildene Fiber 3000, 4000 eller 6000.

Reduserer uønsket skjæring

Med det nye ekstra store formatet kan brukerne benytte BySprint Fiber til å bearbeide metallplater med en arbeidslengde på opptil 12 meter. For det første øker dette maskinens produktivitet fordi man oppnår mer effektiv nesting av skjæredelene på store plater. For det andre blir uønsket skjæring i råmaterialet betydelig redusert. Prosessprogramvaren BySoft 7 hjelper brukeren med intelligente nesting-prosedyrer.

Konkurransefordel

Utover dette øker 12-metersformatet mangfoldet av skjærejobber med BySprint Fiber. Fra en plate i stort format kan det, i tillegg til mangfoldige smådeler, også skjæres ut store deler ved behov uten at maskinen avbryter laserskjæringen i prosessen. Dette er et konkurransefortrinn som ikke finnes med laserskjæringanlegg i vanlige standardformater.

Ved siden av skjærejobber med ekstra store plater blir det også mulig å bearbeide metallplater i mindre formater som kan plasseres på rekke på det lange skjærebordet til BySprint Fiber. Her kan brukerne legge frem tilstrekkelig med råmateriale, for deretter å kunne kjøre fiberlaserskjæresystemet lenger i skjæremodus.

Ved siden av BySprint Fiber 12020 tilbyr Bystronic fiberlaseren i formatene 8020, 6520, 4020 og 3015.

For mer informasjon se: www.itec.as eller www.bystronic.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063