23948sdkhjf

Okuma med ny hybridmaskin

Okuma kommer med nok en maskin som inkluderer additiv teknologi – MU-8000V Laser EX. «Fra A til Å i en oppspenning» er maskinprodusentens lovnad.

Ifølge Okuma revolusjonerer MU-8000V Laser EX produksjonen ved å kombinere den nyeste laseradditivteknologien med subtraktive bearbeidingskapasiteter. Denne fleksible CNC-maskinen implementerer lasermetalldeponering (LMD) -teknologi med muligheten til å skjære unike deler av mange forskjellige størrelser og former.

Tredimensjonal fabrikasjon

LMD forsyner pulver fra dyser og utfører lasersmelting og binding til emnematerialet. Dette gjør at ulike typer materialer kan kombineres og legges på, i tillegg til muligheten for tredimensjonal fabrikasjon og cladding. Deler kan også repareres og inspiseres gjennom hele produksjonen, og en uendelig mengde av laserpunktdiameter (Ø0,4 til 8,5 mm) øker effektiviteten og oppløsningen.

Full automasjon

MU-8000V Laser EX er i stand til å frese, dreie, slipe, Laser Metal Deposition (LMD) og varmebehandling for et bredt spekter av emner og former. MU-8000V Laser EX håndterer emner på 800 mm i diameter. For høye nivåer av automatisering kan flere maskiner av denne typen kobles til en kompakt, smart produksjonslinje. Dette muliggjør en fullstendig automatisert overføring av emnet fra en maskin til den neste, og eliminerer dermed nedetid mellom ulike bearbeidingsstadier.

Okuma representeres i Norge av Kaspo Maskin AS.

For mer informasjon se: www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078